Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Martini High Energy

Door Tiany op 06.02.2015

I already told you about my amazing Belmodo-friends in het artikel Modern Aperitivo. Het zijn harde werkers, maar ze zijn ook gemakkelijk te overhalen voor een goed feestje. #workhardplayharder

Als ik met hen op stap ga, dan weet ik dat ik niet vroeg in mijn bed zal belanden. Waar we feesten? Overal waar ze 7/11 van Beyoncé draaien. Hoe we dat doen? Met een Martini Royale in de hand.

Chin chin! Time for a cocktail shower! Mijn favoriet? De Martini Royale Rosato. Als je ‘m thuis wil maken, neem je een party proof cocktailglas, vul je het met ijsblokjes en mix je Martini Rosato met Martini Brut. Een schijfje sinaasappel werkt het geheel af. Daarna mag je de zetels opzij schuiven en de dansvloer openen. 

Wij gaan stappen in Belmodo-stad GentAll night long blijven we booty shaken. Wave your hands side to side, put it in the air. Clap, clap, clap like you don't care! Haaa! Ik haal zoveel energie uit een avondje dansen with my buddies!

Cheers op een schitterende avond, Queen Bey en een Martini Royale!

Deel jouw Martini-avonturen via social media met #BEGINDESIRE, #MARTINIROYALE en #MARTINI en maak deel uit van de Martini society

Follow @Belmodoredactie & @Martini_official op Instagram or get some more Martini op de website

Foto's © Bram Laebens.

page loaded