Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

5 valentijnscadeaus voor haar

Door Tiany op 04.02.2015

Februari is lovebirds maand. Je vriendin mag je het hele jaar door verrassen met leuke cadeaus (ik hoop dat mijn lief dit leest), maar zeker op Valentijn verwen je haar net ietsje meer. Spoil you girlfriend on Valentine like never before.

Je hebt nog wel wat tijd, maar als je inspiratie tekort komt, zijn wij er om je een aantal tips te geven.


©Deauty

1. Een verwen make-uppakket. Als je niet goed thuis bent in de beautycase van je vriendin is een Deauty Box een leuk idee. Een doosje met allerlei beauty goodies. Vanaf € 16,95.


©The Sweet Box 


©The Sweet Box 

2. Juwelen zijn altijd goed. Ga voor Belgisch en doe inspiratie op in het artikel Juwelen: Made in Belgium. Ook Belgisch en volgens ons de moeite waard is The Sweet Box. Dit is een doosje vol ringen. Je kan kiezen uit een doosje van 4 of 9 ringen en je sweetheart kan elke dag kiezen of ze nu 1, 2 of alle ringen tegelijkertijd wil dragen. It’s like a box of chocolates, maar dan met ringen. Elke ring kreeg dan ook een snoepjesnaam waar een emotie aan vasthangt zoals geluk en bescherming. 1 ring kost € 230,-. Te koop bij L-Square in Brussel. 


©Pinterest 


©Instagram @Saintrecords 

3. Een leuke handtas. Voor wie zijn lief echt door het dak wil zien gaan: koop haar een designer handtas. Elke vrouw wil wel een tijdloze Chanel, maar op dit moment zijn we ook in de ban van de M2 Malletier clutch. Super stylish minimalism. Prijzen vanaf € 1.000,-. 


©Etsy.com

4. Is jouw vriendin ook niet weg te halen uit de koffiebar? Geef haar een travel mug voor haar morning cup of coffee or tea. Pimp haar koffiebeker met een liefdevolle sleeve die we vonden op Etsy. Ze zal het nog warmer krijgen en nog meer genieten van die kop op weg naar het werk.


©Pinterest


©Pinterest

5.Verras haar met een weekendje weg. Je kan naar Parijs, de stad van de liefde of naar Rome (spaghetti eten zoals Lady en de Vagebond) of je gaat aaaall the way en neemt haar mee naar New York (Ik hoop dat mijn lief dit ook leest). We mogen toch dromen, he?

Topfoto ©Weheartit.com

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded