Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Plekjes om Valentijn te vieren

Door Lars op 03.02.2015

In heel wat restaurants kan je rond 14 februari voor het Valentijnsmenu kiezen. Niet echt origineel, maar het kan. Al zijn er nog betere manieren om je sweetheart te verrassen, denken we dan.


©Wu Wei

Niet alle mannen staan hiervoor te springen, maar een weekendje wellnessen om je alleen maar van sauna naar zwembad naar massagetafel te laten leiden, begeleid door aardbeitjes, chocolade en champagne (we vragen niet veel) is gewoon heerlijk! Elke vrouw wordt hier gelukkig van, toch? Kies voor een klein, cosy wellnesscentrum, zodat je zeker bent dat jullie de nodige quality time hebben. In Kortrijk is het bijvoorbeeld heerlijk vertoeven bij Wu Wei, een charmant wellbeing center met hotelkamers, een restaurant en een kookatelier in een oude drukkerij en een herenhuis.


©adventureweddings.com

Voor een wild and free Valentijnsavontuur kan je je lief dit jaar meenemen naar een indoor skydive center. Ervaar een vrije val, maar dan in een luchttunnel. Hierna hebben jullie het gevoel dat jullie samen de wereld aankunnen. In Indoor Skydive in Rosendaal kan je helemaal craaaazy gaan met je lief.


©Pinterest

De rustigere types nemen hun lover mee naar het park. Geniet van elkaar en kom tot rust tussen het groen. Zoek het gezelligste hoekje van het park en hou een romantische picknick of hou het spannender en speel een spelletje verstoppertje. Voor je het weet kust hij je van achter je rug.


©Pinterest

Just like in the movies kan je je lief ook meenemen voor een tochtje paardrijden op het strand. Als het weer een beetje meezit, kan je ook hier een picknickmandje meenemen en met zicht op zee een flesje bubbels kraken.


©conciouslivingtv.com

Na de rit met de paarden kan je gaan glampen. Kamperen, maar dan in stijl met alle comfort van een hotelovernachting. Niet meteen aan zee, maar wel nog in West-Vlaanderen kan je glampen bij Ecochique in Westouter. Wie het verder van huis wil zoeken, raden we glamping op l’Escargot rond Spa aan.


©Th Van Biesen

Kamperen niets voor jullie? Zelfs niet in een luxetent? Verstop jullie dan voor de wereld in de Loftcube in Namen, een hypermoderne chalet in de bossen. Het was architect Werner Aisslinger zijn bedoeling om de tijdelijke bewoners een onvergetelijk moment van rust en intimiteit te bieden in een unieke setting. Dit staaltje schitterende architectuur is van jullie en van jullie alleen.


©Weheartit.com


©Weheartit.com

Of ga lekker nergens naartoe en bouw je huis om tot een liefdestempel. Met kaarsen, rozenblaadjes in bad (of bed) en de juiste verlichting is jullie huis het meest romantische plekje op aarde. Liefde van de man (en ja, ook van de vrouw) gaat door de maag dus kook je geliefde zijn of haar favoriete gerecht. Zet jullie gsm’s uit, doe de gordijnen dicht en zorg dat niemand jullie kan storen vanavond.

Topfoto ©Weheartit.com

Met medewerking van Jolien Vyverman. 

page loaded