Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

5 things you should fashionably do before you die

Door Ine op 28.01.2015

De hele maand januari mogen we nog ‘Beste Wensen’ uitsturen (bij deze: Happy New Year! Make it 1 to remember) en mogen we nog voornemens maken. Hoog tijd dus om de daad bij het woord te voegen en enkele voornemens voor de komende jaren te maken, want deze fashion bucket list realiseer je niet in 1, 2, 3.

Meet the ultimate fahion bucket list! Think big, dream big and fly.

1. Koop een designer handtas

Begin bij het begin en maak het jezelf niet te moeilijk. Het enige wat je voor dit bucket list thing moet doen is sparen, sparen en nog eens sparen. Of eens lief lachen naar die knapperd van je. Of de lotto winnen. Of …

Een tip: schuim alle social media (en Belmodo natuurlijk) af naar thé bag. Settle niet voor minder en blijf doorbijten tot jij jouw nummer 1 gevonden hebt en de centen bij elkaar verzameld hebt. You will never ever regret it. Mijn droomhandtas is de Petit Sac Boy in muntgroen van Chanel zoals hierboven. What is yours?

2. Get featured in een online magazine

Fashion is all about being noticed, dus jump for joy en wees creatief. Denk outside the box en vind het nieuwe IT-thing zodat journalisten en fotografen je opmerken.

Draag een goede en vernieuwende mix van designer pieces, dat werkt altijd en zo sleep je die feauture in no time in de wacht. Je kan het ook anders aanpakken en gewoon supercreatief uit de hoek komen. Mix & match er op los en word gespot door je favo online streetstyle magazine.


3. Sit front row

Waan je de ster van de avond op de 1ste rij langs de runway. Trek je duurste outfit aan en poseer voor de 100-en fotografen die verzamelen aan de ingang van de show. Every girl needs a little glam & glitter in life, don’t you think?

Ga ervoor en verover een plekje naast mrs. AnnaThe Devil wears PradaWintour, übercutie en all time favourite Alexa Chung en de lovely Lupita Nyong’o.


4. Ontmoet Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld is de grootste designer, de meest mythische ook dus ga niet voor minder. Hij heeft altijd die gevreesde afstandelijkheid en speelt zijn onbereikbaarheid enorm goed uit. Deze meneer ontmoeten en spreken, is een uitdaging, dat moet gezegd.

Be wise and intelligent when the time has come, want je wil echt geen malfiguur slaan bij Mr. Chanel himself. Wees voorbereid en altijd op je hoede.

5. Ontwerp je eigen collectie

Again: think big, dream big, dus blijf doorzetten totdat die eigen collectie er staat.

Kom met een sterk beeld en laat zien wie jij bent en waar je inspiratie haalt. Tast je liever 1st alles af of is money the issue? Doe dan zoals la Kiriloff voor Lolo, Cesar Casier voor Essentiel en The Blonde Salad voor Steve Madden en ga in zee met een tof merk. Breng samen een leuke flash collectie op de markt en proef van het wonderlijke designer bestaan. Good luck!


Feel free to add, ik hoor heel graag wat jouw ultiem fashion bucket list thing is.

page loaded