Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Who to follow on Instagram in 2015

Door Koen op 26.01.2015

Stay on touch with the world, stay on Instagram. Deze peeps moet je volgen in 2015.

Solange Knowles

Als je haar na haar perfecte trouw (herbeleef het nog eens op Belmodo) nog niet volgde doe het dan nu. Solange moet al lang niet meer onder doen voor zus Beyoncé.

Ze maakt niet alleen very dansbare muziek, ze is ook een echt stijlicoon. Check out haar laatste schoenencollectie voor Puma. Solange zit op Instagram als @saintrecords, het muzieklabel dat ze zelf oprichtte.Yes, she is that cool!

Zoë Kravitz

Nu we weten dat Zoë Kravitz (dochter van rocking sexy star Lenny Kravitz) muziek gaat maken met badgirl Cara Delevingne volgen we haar op de voet. Op Instagram schreef Zoë dat ze in 2015 een girl band gaat vormen met Cara. Wie weet wordt de actrice en zangeres wel de nieuwe BFF van Delevingne. Anyway, to be continued!

Eline Rey

Blogster to watch: de Belgisch Eline Reynders. Afkomstig uit Limburg en als student in Antwerpen startte deze 22-jarige eind 2013 startte met haar blog Your Daily Dose of Me. Haar Instagramaccount en blog gaan hand in hand.

Wie zin heeft in mooie fotografie en dagdagelijkse inspiratie in de wondere wereld van lifestyle is bij Eline aan het juiste adres.

Hailey Baldwin

Model Hailey Baldwin is met haar beachy blonde lokken en volle lippen nu al een hit op sociale media. Hailey mag o.a. Kendall Jenner tot haar vriendenkring rekenen en de evil roddeltongen zeggen dat ze samen zou zijn met troublemaker Justin Bieber.

Baldwin liep al shows voor Topshop en Sonia Rykiel. Dat Instagramaccount checken we vanaf nu 5x per dag.

FOOD

We’re still obsessed with (healthy) food. Een nieuwe food Instagramaccount mag dus niet ontbreken in 2015. Voor je daily dose healthy inspiration raden we je @Pheebsfoods aan.

Deze Australische heeft een diploma fotografie op zak en studeert nu voor voedingsdeskundige. Hierna wil ze nog een koksopleiding volgen. Die 3 passies zijn de basis voor haar instagramaccount en blog. Met dit jonkie ontbijt je in 2015 elke dag gezond en eet je af en toe een raw bounty bar. Well yes sir!

We also love de Zweedse Malin Elmlid. Met deeg en brood reist ze de wereld rond en ruilt ze het voor whatever you want. Het reis kan je volgen op haar blog waaruit sinds kort ook een boek is ontstaan. Wij volgen haar op haar reis het liefste via haar Instagramaccount @Breadexchange.

And of course moet je ons volgen! Check out @belmodoredactie en gluur binnen in de wonderful Belmodo world!

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded