Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Modern Aperitivo met de BFF’s

Door Tiany op 23.01.2015

Dat ik graag al eens een Martini Royale drink, dat kon je al lezen in #begindesire met Martini. Dat ik dat graag doe met mijn best friends, dat spreekt voor zich. Modern Aperitivo is calling!

So we head off to Antwerp. Place to be: Martini bar. Een hapje en een drankje met je BFF’s na het werk is het zaligste moment van de dag. Mijn drankje? Een Martini Royale Rosato. Nothing better to have at a Modern Aperitivo, ha? Voor thuis kan je de mix kopen, maar ik ga in de bar voor een vers bubbelend glaasje.

Want to make it at home? Vul een bowl met ijsblokjes en mix Martini Rosato met Martini Brut. Een schijfje sinaasappel werkt het geheel af. Hou je meer van een Martini Royale Bianco? Combineer dan Martini Bianco met Martini Brut, veel ijs, een schijfje limoen en een takje munt. Deze smaakt heel fris, ik kies voor het zoetere werk van de avond. Chin-chin op Modern Aperitivo & mijn Belmodofriends!

And so time flies when your having fun. Uren staan we te tateren en te lachen met Marvin Gay op de achtergrond.

Times like these moet je koesteren. Wie heeft na een lange werkdag meer nodig dan vrienden, een stukje pittige pecorino en een glas Martini Royale?

Deel jouw Martini-avonturen via social media met #BEGINDESIRE, #MARTINIROYALE en #MARTINI en maak deel uit van de Martini society.

 Follow @Belmodoredactie & @Martini_official op Instagram or get some more Martini op de website

Foto's © Bram Laebens.

page loaded