Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to watch: eat warm

Door Loes op 23.01.2015

Hoera, het is zover! Blijheid, vrolijkheid en vooral veel gezelligheid. De nieuwe blog van former blogger Wood and Rags is gelanceerd en het is er eentje om je duimen en vingers bij af te likken. Dat mag je deze keer heel letterlijk nemen!


Het nieuwe project heet eat warm. Hiervoor werden we door Gilles al maanden lekker gemaakt (ha-haaa woordspelletjes) via zijn Instagramaccount. Overheerlijke gerechten kwamen steeds langs, van jaloersmakende ontbijtjes tot torenhoge hamburgers. Daar moest een food blog van komen, dacht ik zo. En jawel hoor, hij is er eindelijk!


Talking about burgers, dit is meneer Draps zijn specialiteit. De zotste gevallen kwamen al voorbij en ik kan niet wachten om al die bijzondere combinaties zelf te proberen. Gilles vraagt in zijn 1ste artikel of we zin hebben in de recepten van zijn burgers? Ik denk dat ik voor heel veel mensen spreek als ik daar ‘DUHHHUUUUUUUHHH’ op zeg. Dus chop chop, can't-wait!Wat de blog al zo sterk maakt na slechts 1 artikel? Sorry Gilles, maar dan gaan mijn credits heel eventjes naar Jana Germanus. Grote, mooie foto’s waar de gezelligheid vanaf spat. Erg persoonlijk en écht, zo hebben we het graag. Gilles werd deze week 31 en als je dat niet gezien hebt, lag je vast onder een Instagramsteen.

De gerechten van zijn verjaardagsfeest waren all over the place (allé, internet) met gasten als @joythielemans, @saskiathewicked, @patriciagooiens, @pielaun, @jarrivdh. 1 dag later verscheen de launch van zijn nieuwe blog. Als ik nog niet jaloers genoeg was na de Instagramkiekjes, werd ik dat nu wel door Jana's professionele foto’s. Iets met water in de mond, jezusmina.


Dus, in het kort: well done Gilles. Wij kunnen niet wachten op de komende artikels, recepten en zottigheid. Veel succes gewenst en veel Belmodohartjes voor de toekomst! 

Foto's © Eat Warm.

page loaded