Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zon nodig? Here you go!

Door Lars op 20.01.2015

When you need the sun the most, it’s nowhere to be seen. Door het typische weer waar het nooit echt volledig licht wordt kan je de zon extra gaan missen. I completely understand.

Elk levend organisme heeft wel, in 1 way or another, baat bij de warme, luminous stralen van le soleil. Ik geef je graag wat aanraders om ervoor te zorgen dat je toch kan genieten van de deugddoende effecten die zonlicht bij ons teweeg brengen.

ClubMed Sinai Bay

Mocht je echt niet kunnen wachten tot de zomer, stel ik voor dat je naar Egypte trekt. De ClubMed Sinai Bay biedt je alles wat je hartje begeert. Private beach, verscheidene zwembaden, allerlei activiteiten, een spa en nog zo veel meer.

Als je toe bent aan optimale verwenning is dit de uitgelezen keuze. Het resort ligt vlakbij de stad Petra, UNESCO-Werelderfgoed, dus als je van cultuur houdt is ook dit een ideale bestemming. Luxueus arrangement voor alle leeftijden met ontelbaar veel mogelijkheden, ’t is een echte aanrader!

Lancaster Beauty

Sunkissed skin is een gigantisch voordeel van de radiant sunshine. We weten allemaal dat geconcentreerde UV-stralen schadelijk zijn, dus zonnebank en dergelijke zijn nooit een optie. Toch kan je die heerlijke glow door een hulpmiddeltje als bruinen zonder zon verkrijgen.

Akkoord, self tan kan soms vreselijk zijn en voor regelrechte beauty nightmares zorgen. Dat is bij Lancaster Gradual Hydrating Bronze Lotion helemaal niet het geval. Door zijn lichte lotion die nice and smooth over je lichaam uitgesmeerd kan worden is hij perfect voor dagelijks gebruik. Hij droogt heel snel zodat je een even bronzed colour krijgt. Sunshine in a tube!

Sunlight Design

Sommige stekjes zijn niet gezegend met een overvloed aan ramen. Tijdens deze donkere dagen is het uiterst deprimerend om geen natuurlijk licht te zien, dus kan je wel wat bijkomende backing gebruiken. Dankzij de Amerikaanse artiest Adam Frank kan je de illusie creëren van zomerse taferelen.

Door een Reveal, een speciaal ontwikkelde lamp, wordt er een schouwspel geprojecteerd op 1 van je muren. Je kan genieten van de schaduw van bomen die bewegen door a soft summer breeze. Heerlijk om bij weg te dromen.

Hawaii Themed Party

Last but not least, throw a party! Mocht je je vrienden ook willen verwennen met wat extra sunny vibes, dan stel ik voor dat je een feestje organiseert. Get out the cocktail shakers, versier je huis met opblaasbare flamingo’s en palmbomen, hang kleurige slingers op en zet de verwarming op maximum. Succes gegarandeerd!

Met medewerking van Laura De Beir.

page loaded