Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zot doen bij de Taschen wintersolden

Door Koen op 17.01.2015

Leesbeesten spits jullie oren en zet je schrap want er is big news in town! Binnenkort gaat er een soort boeken walhalla plaatsvinden in de bookstore Taschen in Brussel. De solden swingen letterlijk de pan uit met kortingen van minstens -50%. Ja, niet slecht.

Dus had jij een hele hoop boeken op je christmas wishlist staan en heb je ze niet allemaal cadeau gekregen? Dan is het aan jou om je slag te slaan bij Taschen.

Als je Taschen uitgeverij niet kent, veronderstel ik dat je ergens onder een steen leeft, haha. Taschen zorgde ervoor dat kunst en cultuur toegankelijk werd voor het grote publiek. Kunstboeken zijn hun absolute trademark.

Persoonlijk ken ik wel een paar die- hard boekenwurmen die super excited worden als ik hen dit nieuws vertel. Spijtig dat de pakjesperiode al voorbij is. Het perfecte cadeau vinden had tijdens de Taschen wintersolden veeeeeel makkelijker geweest! 

Mis jij nog die eyecatcher op je glazen salontafel om je gasten te imponeren? Dan is dit het moment om langs te gaan bij de chiqueste boekenwinkel van het land. Helemaal ingericht door Phillipe Starck is de winkel sowieso al een visit waard.

Als je er dan toch passeert mag je altijd een goed boek over fashion meepakken voor mij. Wees creatief en hou je zeker niet in! 

Van donderdag 22 januari tot zondag 25 januari ben je welkom in de shop op de Grote Zavel in de Rue Lebeaustraat 18. Nu heb je alle nodige info dus geen excuses meer verzinnen.

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded