Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lachen met Vicky

Door Astrid op 17.01.2015

Er zijn van die mensen waar je al 100-en foto’s van gezien hebt en tientallen keer gegoogeld hebt, maar nog nooit hebt horen praten. Bedenk maar eens: hoe klinkt de stem van Victoria Beckham? No idea? Je bent echt niet alleen. Deze fashionable ice queen is niet bepaald een public speaker … tot nu!

Vogue ging langs bij ons Vicky in haar amazing store en stelde haar hun 73 vragen. Waarom Victoria nooit lacht, wat haar vices zijn … Je komt het allemaal te weten in deze video:

Het allerbeste: hoe miss Beckham casual probeert over te komen. Good try baby doll maar de dramatische ‘Oh you can’t make me choose’ inclusief handgebaar (01:12) is maar 1 van de antwoorden die het allemaal een beetje gênant maken.

Hey Vicky: we don’t care ‘cause look fabulous all the way!

Foto’s © Vogue.

page loaded