Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lauren Conrad, een style update

Door Lien op 15.01.2015

Als er ooit 1 iemand is geweest waarvan ik werkelijk elk detail wilde kopiëren, dan is dat wel Lauren Conrad. Echt, ten tijde van The Hills was ik he-le-maal geobsedeerd door deze classy L.A. gal. Haar haar, die steeds perfecte eyeliner, haar fijne ringen, losse blouses en haar subtiele kettinkjes, yup, it's all coming back to me...

Maar de laatste tijd is het een beetje stil rond de stijl van L.C., afgezien van haar stijlvolle kapselswitch dan weliswaar. Hoe dan ook, ik vond het hoog tijd om eens te kijken in wat voor moois la Conrad zich tegenwoordig zoal hult.

Are you ready for this style update? I know I am ...

"This is one of my favorite day-to-night looks. Mixing a feminine ivory dress and a leather moto jacket is a great way to attain a fresh look." - dixit LC op haar eigen website © laurenconrad.com -

Streetstylin' the day away

Aan Laurens stijl is er in de afgelopen 5 jaar (jahaa, zò lang is The Hills al geleden) niet zo verbijsterend veel op veranderd. LC houdt nog steeds van relaxte outfits, mooie designertassen, platte schoenen en grote zonnebrillen, want dat hoort natuurlijk zo in California. She's so lucky!


Favo garderobestukken van Lauren zijn overduidelijk een goed paar jeans, statement flatjes (bij voorkeur met studs of opvallende print) en een flatterende blouse.

Op accessoirevlak houdt Lauren het nog steeds simpel: enkele fijne, gouden kettinkjes, 1 prachtige verlovingsring (understatement) en een grote, girly zonnebril. Het zit 'm in de details, da's waar!

"I'm not a sexy person, and I'm OK with it. I've never been 'the sexy girl'. Whenever I've had a boyfriend, he's always been like, 'Oh, you're cute.'" - dixit LC -

& That's why we love ya so much, Lauren!Een kleine smartphoneverslaving heeft ze volgens de paparazzicamera's dan weer wel. Echt, het aantal foto's waarop ze haar gouden iPhone in haar frêle hand heeft, is gigantisch. Maar ja, ze heeft dan ook een prachtige IG account te onderhouden, nietwaar?

It-girl problems, noem ik ze!


Ik weet niet hoe dat bij jou zit, maar ik vind Laurens stijl nog steeds even prachtig als vroeger. En die schaar in mijn lange lokken begint ook steeds aantrekkelijker te worden ... Je ziet het, he, ze is nog maar 5 minuten terug van weggeweest en ze zet weer heel mijn wereld op z'n kop.

En aangezien het weer zover is, komt die ene vraag steeds vaker mijn hoofd binnen gestormd: wanneer oh wanneer komt er eigenlijk, eindelijk nog eens een nieuw seizoen van The Hills??!!

Want weet je wat? ... Ik denk dat LC ons stiekem, heeeeeel stiekem ook wel een beetje mist!

Zie je wel?

Foto's via © Lauren Conrad, LC's Instagram, laurenconrad.net & Tumblr.

page loaded