Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A quote a day keeps the doctor away

Door Ine op 14.01.2015

Echt, ik moet me geen shrink aanschaffen. Ik schuim lekker mijn Instagramfeed af op zoek naar leuke quotes die me de dag door helpen. Maandagochtend begint standaard met ‘But first coffee’ en rond vrijdag 15:00 geraak ik al helemaal in weekendstemming met ‘FriYAY’ of ‘There is just one legitimate synonym for Friday: boom shakalaka’.

Meer dan een aantal goede mantra’s die me door de week helpen, heb ik echt niet nodig. Ga zelf maar eens op zoek op Pinterest en Instagram (check zeker de feeds van That City Chic en Cindy Van Dyck van The After Work Blog) met #quote en #fashionquote. Je komt de grootste levenswijsheden tegen. Quotes to the rescue!

Maandag

2 weken geleden zag ik een supermooi donkerblauw rokje met witte print bij COS hangen. ‘t Was al in solden, maar ik heb het toch netjes teruggehangen. Ik word nu elke morgen wakker met dat rokje in mijn gedachten.

En er gaat geen avond voorbij of ik check het nog eens online. That skirt is haunting me. Seriously. We doen het ons zelf aan, maar soms denk je er toch beter 2 keer over na, niet? Dat maak ik me toch zelf wijs en het werkt, soms.

Dinsdag

Beste Coco, ik doe erg mijn best, maar die hoge hakken gaan me echt niet af. Bovendien sta ik er ook echt niet mee. Ik blijf laag aan de grond, maar wel met mijn hoofd hoog en mijn lat nog hoger. For those who run in heels: top, blijf zo verder doen.

Woensdag

Ik wist het al lang, maar bij deze is het bevestigd: niets mis met het dragen van zwart. Ik haast me naar A.F. Vandevorst, Filippa K en naar COS for some serious black shopping #tgfs (Thank God For Sales).

Donderdag

Donderdag is een dipjes-dag, niet? Ik hou niet van donderdagen, het is de nog-net-geen-weekend-dag. Ik ben meer van het alles of niets principe, dus donderdagen zijn niet mijn ding.

Wat mij betreft is donderdag dus de ideale dag om online los zu gehen. Ik waan me in een andere wereld op LNKnits webshop, op Zalando (du-uh) en op 3Suisses (especially for the kiddies). Happy shopping! ‘t Is bijna vrijdag!

Vrijdag

Als statement kan dat wel tellen, maar ‘t is een goeie en ik sluit me er helemaal bij aan. Denk er misschien ook nog eens aan vooraleer je het weekend induikt en het party animal in jezelf los laat. Make it a weekend to remember, maar vergeet die elegantie soms toch ook maar eens #yolo!

Zaterdag

Jane zegt: ‘Ik ben niet superelegant, maar I don’t care’. Ik zeg: 'I try not to care' en 'Jane, give me some time', want ‘t is een levensles op zich. Ik hou van mensen die zonder blikken en blozen hun eigen goesting doen en dat ook laten zien via hun kleding.

Ik kan echt genieten van pure extravaganza en overdreven outfits. As long as they don’t care, I couldn’t care less. Anyway, Saturdays are for cocktails, dus tijd voor een outfit x drinks meet-up. Voor mij een dry Martini graag. Shaken, not stirred.

Zondag

I rest my case, want met deze quote heeft ze me. The best things in life ARE for free en ik probeer me daar dan ook zo veel mogelijk bewust van te zijn. Het zijn de kleine dingen in het leven die je het gelukkigste maken. Een stralend zonneke op een superkoude winterochtend of € 5,- op straat vinden.

Zo’n dingen maken me nog steeds superblij. Het is een andere mind set, maar give it a try and keep me posted. Ik hoor heel graag hoe jij over the best things in life denkt. “The second best things are very expensive.” Amen to that, because she’s damn right. Merci Coco, you rock our world.

page loaded