Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

#ihavethis thingwithfloors

Door Ine op 07.01.2015


 

I surely have this thing with floors (je zou onze keukenvloer eens moeten zien #instantlove), maar ik ben zeker niet de enige. Op Instagram vind je een account vol met mensen (lees: voeten) die iets met mooie tegelvloertjes hebben. En met schoenen, want de merken die je daar ziet passeren zijn niet van de minste.

Shoe, floor and Instagram lovers united! Welcome to the world where feet and floors rule. Meet I have this thing with floors.

One of my all time favourites and true inspirations is Julie Sariñana van Sincerely Jules. Haar Instagram account is een pareltje, maar deze #ihavethisthingwithfloors moest en zou ik delen. De vloer is prachtig en haar Chanel espadrilles maken me (op zijn minst gezegd) vrijgevig. Mijn 1ste paar in leder verdient een buddie in stof, toch?


Foto © Lara De Vilaa.

Zelfde vloertje, maar andere kleurtjes en voornamelijk andere schoenen. Wij zagen deze Céline Black & White loafers al een hele tijd geleden op de Instagramaccount Danielle Bernstein van WeWoreWhat verschijnen (verslaafd aan Instagram? Ofcourse not #blush), maar nu ook op het I have this thing with floors account. No need to say more


Foto © Shoetease.

Davrain, beter bekend als Däv, is een merk uit Zuid-Californië dat gespecialiseerd is in weatherproof footwear. Rubberen laarzen zal je denken (dat is het uiteindelijk ook), maar Däv gaat toch ietsjes verder dan dat en wist Amy Adams, Alessandra Ambrosio en Selena Gomez al te strikken met hun coole boots.

100% fashion-forward, dus geen geiten-wollen-sokken-gedoe (wat had je gedacht). Däv is, spijtig genoeg, nog niet te koop in België.


Foto © Anouska pb.

De Nina van Sigerson Morrison ben je ongetwijfeld ook al verschillende keren tegengekomen, maar deze selfeet en het mooie mozaïkvloertje maken het toch weer ietsjes specialer. De Nina is ook beschikbaar in taupe en rood, maar geef mij maar dit paar volledig in zwart.

We call itCosmopolitan cool with expert craftmanship’. Sigerson Morrison is in België te koop via Zalando.


Foto © I have this thing with floors.


Foto © Verdenius.

No high heels for me. Ik blijf laag bij de grond en ben daarom ook superblij dat de sneakertrend nog een seizoen (of 2, of 3, of…) meegaat. De basket van Stan Smith voor Adidas blijft overal opduiken, maar mij hoor je niet klagen. ‘t Is gewoon een toffe sneaker die je werkelijk onder alles (maar echt alles) kan dragen.

Heb je de Adidas x Pharrell Williams sneakers trouwens al gespot? Ik had een instant crush op de witte met rode bolletjes #whoopsie. De volledige collectie bekijk je hier. New Balance sneakers also never get old en blijven een winner voor alle sneaker freaks. Ze konden niet ontbreken in dit lijstje.


Foto © BelmodoMichaël

BelmodoMichaël poste deze foto van zijn prachtige keukenvloer en Prada shoes net voor Kerstmis. He surely knows how to style things up. Topfoto Michaël, maar wanneer mogen we dat vloertje van jou eens in het echt komen bewonderen? #hinthint


Foto © Joy Anna Thielemans

Zonneke Joy Anna Thielemans is uiteraard ook mee met de trend en poste deze selfeet een aantal weken geleden. We loooove the floor en haar schoenen van & Other Stories are just perfect. Good luck, want misschien scoor je ze wel tijdens de wintersolden!

En nuuuuu ladies & gents is het aan jullie! You guys are just 1 hashtag away from feet glory, want I have this thing with floors featuret minstens 1 selfeet per dag. Have fun!

Topfoto © Sincerely Jules.

page loaded