Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hooked on Marco Polo

Door Angelique op 04.01.2015

Dat het leven zoveel beter is geworden sinds Netflix in ons leven is gekomen, kon je in "3 redenen om Netflix te kijken!" lezen. Nu wordt dat nog maar eens bevestigd met de komst van de nieuwe topreeks Marco Polo, misschien ben je al helemaal op de hoogte van hun nieuwste aanwinst, if not, you totally should!

Alles wat je maar kan zoeken in een tv-serie, kan je vinden in Marco Polo; actie, spanning, seks, drama, KuKung Fu fighting, prachtige decors & so much more! En ohja, de hot leading actor Lorenzo Richelmy is a nice extra for sure.

Je hebt sowieso de naam Marco Polo al gehoord, maar hoogst waarschijnlijk leg je de link eerder met een plaatstelijke pizzatent dan met de Italiaanse ontdekkingsreiziger, die tijdens zijn verblijf in China het hof van veroveraar Kublai Khan diende in de 13e eeuw.

Polo keerde daarna terug naar Europa met heel wat informatie over het verre, exotische China. Dankzij Netflix kan je nu vanuit je zetel met een dekentje & de nodige popcorn er alles over bijleren, who said history couldn't be fun?


Belmodo had de kans om een deel van de cast & crew te interviewen! Benieuwd naar wat John Fusco, Dan Minahan, Lorenzo Richelmy, Zhu Zhu & Chin Han te zeggen hadden? Well check it out here!

Foto's © Netflix.

page loaded