Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

3 X Hot winter treats

Door Michael op 03.01.2015

Vergeet die winterblues en omarm de talrijke joys en mogelijkheden die krakend koude winters te bieden hebben!

Want hey, het is ok om als het buiten koud is, wat langer onder je donsdeken te kruipen in het weekend en hey, het is ok om een dag lang voor de haard op het tapijt door te brengen en hey, het is ok om comfort drinks als koffie, hete chocolade of thee à volonté te drinken. 

Ready, set, fête! En het kan al vroeg beginnen want, met de nieuwe Variations Grand Crus van Nespresso kan je 's morgens aan het ontbijt al een vleugje magie toevoegen! Rejoice want dit jaar zijn de 3 smaken gebaseerd op heerlijke dessertjes.

Er is de Hazelnut Dessert, dat de aroma's van grootmoeder's zandkoekjes oproept. Of de Chocolate Mint met de intense aroma's van donkere chocolade en verse munt en tenslotte Apple Crumble, no explanation needed...

Het is easy-peasy om met de Nespresso capsules koffietjes te zetten, maar mensen die zelf als barista's aan de slag willen gaan, kunnen zich uitleven met de echte Italiaanse Illy machientjes.

Dus hey het is ok om espressootjes te zetten just for the fun, zeker in de mooie, iconische tasjes van Illy, die voor de nu bewerkt zijn door de hedendaagse kunstenaar Robert Wison.

Wanneer je stijf staat van de caffeïne, en je ongeziene ticks begint te ontwikkelen, wordt het misschien tijd om over te schakelen op een alternatieve hot beverage.

Pas de panique want in de winter doet er niks meer deugd dan lekker hete choclademelk, zeker als die met vers gesmolten chocolade is gemaakt! De sticks van Choc-o-lait zijn de ideale manier om je verse chocolademelk te maken. True love's kiss never tasted better!

Tenslotte doet een kopje thee ook altijd deugd! En is het een betere optie voor de mensen die zich hebben voorgenomen een gezondere levensstijl in te voeren! Met de heerlijke smaken van Rituals ga je effortless voor gezond! Geniet van de volle smaak van Hammam Mint, Rose Wisdom, Jasmine Delight en Earl's secret

Foto's © Rituals, Illy, Nespresso.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded