Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Après feesten, work-out plan

Door Angelique op 01.01.2015

Het speelt al in je achterhoofd waarschijnlijk ... de feesten zijn all fun and games, champagne showers, heerlijke diners, die oneindig lang duren (en maar vleesjes blijven bakken op die gourmet) en dan nog een een rijkelijk dessert. Maar achteraf is het weer tijd om je leven te beteren!

Sporten, detoxen en gezond eten staan al op de agenda. Kijk je er tegenop? Je hoeft jezelf heus niet aan een spartaans bootcamp te onderwerpen, ga voor een van de volgende aangenamere alternatieven

Wat dacht je anders van een intensieve short-ski? Frisse, zuivere berglucht opsnuiven en ondertussen een hele dag in beweging zijn, dat klinkt al wat aantrekkelijker, zou ik zeggen. Zeker als je de ski winter-collectie van Stella McCartney voor Adidas ziet. I need it, want ik moet voor mijn gezondheid bewegen toch!?

Een alternatief dat evenveel winterpret verzekert is schaatsen! Schaatspistes vind je op elke kerstmarkt. Sweep de andere schaatsers off their feet met je pirouettes, of als cutting edge moves nu niet meteen een optie zijn, met je cutting edge outfit.

In plaats van een keihard dieet kan je ook kiezen voor het Rainpharma Smart Nutrition Project, een gezondheids- en vitaliteitskuur om jezelf op een efficiënte manier weer op de gulden middenweg te krijgen! Je kan zelf bepalen hoe lang je het programma volgt As long as it takes om je slechte eetgewoonten kwijt te spelen.

Gebruik ook de excellente huidverzorgingsproducten van Rainpharma. Samen met de detox is dit een combinatie waarvoor je lichaam en je huid je alvast dankbaar zullen zijn!

Voor de ladies die echt dedicated zijn om hun leven te beteren in 2015 is een een ijskoude nieuwjaarsduik misschien de ideale gelegenheid om je nieuwe leven te kickstarten! Beschouw het als een doop, een symbolische reiniging voor een fresh new life!

Zelfs als je niet meteen van plan bent om zware detoxmaatregelen te nemen, blijft het voor iedereen uiterst belangrijk om die huid te voeden! Want de feesten zijn anything but a party voor je huid ... ijskoude lucht buiten, droge warme lucht binnen en dan die onvermijdelijke drank die overal rijkelijk vloeit!

Zorg dus maar dat je zowel binnen en buiten goed hydrateert. Neem regelmatig 'un bain interieur' zoals de bon monde het zegt (lees: drink liters water). Hydrateer ook rijkelijk met crèmes en balsems, zoals de Crème Prodigieuse van Nuxe voor een verkwikking van je huid! Of een lippenbalsem van honing en kostbare oliën om die vervelende gekloofde lippen te vermijden.

Fotos © Adidas, Nuxe, Rainpharma, Fashercise.

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

page loaded