Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Miller family in Vogue

Door Kim op 31.12.2014

Remember the days toen Sienna Miller zowat dagelijks in de roddelblaadjes verscheen? Die tijd heeft ze intussen achter zich gelaten, sinds ze samen is met Tom Sturridge en een gezinnetje gesticht heeft, ziet haar liefdesleven er alvast wat minder turbulent uit dan vroeger.

Waar Miller wel nog steeds om bekend staat, zijn haar killer looks, stijl en acteercarrière. De blonde schone siert de januaricover van Vogue US en vertelt over het moederschap en haar succes. 1 ding is zeker: she loves being a mommy!

"I was overwhelmed by how normal it felt. It was like, 'There you are -- that's what I have been missing.' Like we're both in on something only we know. An amazing sense of being complicit with a little being," - aldus Sienna tegen Vogue -


Sienna, ook bff met o.a. Poppy en Cara Delevingne, geeft toe het niet zo te hebben voor social media. Zo zegt ze nooit een Twitter account te willen aanmaken en heeft ze haar Instagram verwijderd na 5 dagen.

"It fueled the worst part of my soul. It was the most addictive thing. Every morning I’d wake up and there would be a thousand more followers or whatever and there would be these amazing greetings like ‘Welcome! We love you!’ I’d be inflated by this nonexistent, intangible love. I was like, ‘I need to get off this."

Foto's © Mario Testino voor Vogue US.

page loaded