Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo x Sevens: Meet the lucky winner

Door Tiany op 31.12.2014

It’s the end of the year and you know it! Belmodo-wise gooien we dan graag met craaazy cadeaus. Zo kon je een designer handtas en schoenen winnen bij Sevens in Gent. En ladies & gents, we have a winner!

Eentje die op New Years Eve zeker zal stralen is Louise Verbeek. She is one lucky bastard die dankzij Sevens lederwaren en schoenen en Belmodo een designer bag & matching shoes won t.w.v. € 2.500,-. Wowie! Happy NY Louise!

Bij Sevens vind je een selectie exclusieve handtassen van o.a. Miu Miu, Prada, Fendi, Balenciaga en Chloé. In 2008 kreeg de winkel een metamorfose en in augustus 2014 werd het gamma aangevuld met gorgeous shoes van Prada, Balenciaga, Fendi, Church’s en Gianvito Rossi.

Louise wist heel goed wat ze wilde. Ze droomde van een handtas van Chloé. The Marcie van Chloé is haar absolute number 1. Even twijfelde ze nog tussen The Marcie en een tas van Balenciaga, maar het werd toch The Marcie. Liefde op het 1ste gezicht, daar kom je niet tussen.

“Ik kocht vorig jaar de kleine versie voor mijn mama en sindsdien ben ik helemaal wild van deze tas. My dream comes true.” - dixit Louise Verbeek - 

Ze koos voor de large version in zwart leder.

“Zwart is tijdloos en past altijd. Ik koop altijd grote tassen waar ik veel kan in wegsteken. Zo’n tas kan ik dagelijks gebruiken.” - aldus Louise -

Handtas: check! Nu de schoenen. Ook hier ging Louise recht op haar doel af. Ze kiest voor derby’s met studs van Balenciaga.


“Een vriendin van me heeft ze en ik vind ze echt geweldig. Ik ben heel blij dat ik ze nu zomaar win! Ze zitten zo comfortabel, ongelooflijk!” - dixit Louise -

Nice surprise: met deze schoenen en handtas had Louise nog shoppingbudget over! Ze nam ook nog een matching geldbeugel van Chloé en een armband van Balenciaga mee naar huis.

Haar New Yorkse vriend Jemin was erbij en zag hoe gelukkig ze was. Ook eigenares Karin Sevens is een tevreden vrouw en haalde met een big smile de champagne boven! Op Louise!


Wil jij graag ook eens iets winnen bij Belmodo? Waag je kans op de wedstrijdpagina. Good luck! 

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded