Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What’s in my purse on NYE

Door Koen op 30.12.2014

Op oudejaar wil niemand een grote handtas meesleuren. We want to boogie en een grote tas hangt dan alleen maar in de weg. Een kleine dus, maar wel eentje waarin een aantal goodies niet mogen ontbreken on a sparkling NYE.

First things first. Mijn telefoon. Die smartphone kan niet ontbreken. De 1001 HAPPY NY sms’en moeten de deur uit en af en toe een Instagram-foto van the glitters and gold party is part of the game. Ik ben dressed up, maar ook mijn iPhone krijgt een eindejaarskostuum. Er zijn heel wat awesome cases te vinden. 


© redbubble.com.                                               © Pinterest.

Om nog meer foto’s te kunnen maken neem ik een Instax mini 8 fototoestel mee. It’s a fun way to capture all the good memories. De Polaroids hangen we daarna in de kerstboom die nog eventjes mag blijven staan.


© Fujifilm.


© Oldbrandnewblog.com.

Muntjes. Het diner is een feestje voor de mond, maar na de smaak explosion wil je nog altijd fris gebekt op het dansfeest aankomen. Muntjes zijn de oplossing. Kies voor muntjes in plaats van kauwgom want je blaast er minder snel van op.

Zakdoekjes. Of om te blèten of om je neus in bedwang te houden. Verkoudheid, iemand? Bij Flying Tiger vind je leuke papieren zakdoekjes met prints voor € 1,-!

Ik zweer bij haarlak dus ik zorg dat ik een miniversie in mijn tas heb steken. Mijn beautycase laat ik thuis maar mijn lippen wil ik toch graag af en toe bijstiften. In mijn tas zit dan ook de Brilliant Shine van BE creative make-up. Ik kies voor exotic, een oranje roomkleurige lipstick. Rood is zo Christmas time!


© ICI PARIS XL.

Heb je nog een laat cadeautje nodig? Je kan altijd terecht bij:

page loaded