Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

SOS cocktailparty

Door Tiany op 29.12.2014

Cocktails. Don’t we love them all? Maar toegegeven, we drinken ze liever op dan ze te maken. Een hele avond in de keuken staan om limoenpartjes te snijden en drankjes te shaken is toch ook niet zooo geweldig tof. Gelukkig is er nu het Play cocktailpakket van Sodastream.

Vanaf nu please ik mijn gasten met lots of cocktails zonder mezelf de hele avond te verstoppen in de keuken. Het Play Cocktailpakket van Sodastream maakt mock- of cocktails shaken easy peasy. Wij deden de test op de redactie. Met veel fun & yummie drinks als resultaat.

What do you need? Een Play cocktailbox van Sodastream met daarin het Soda-apparaat, een C02-cilinder en de zalige Night Spirit caps waarmee je mojito, cosmopolitan, margarita of caipirinha kan maken in 1-2-3. Some fruit & andere goodies om het geheel te pimpen zijn leuke extra’s!

Go get this one en maak op NYE zorgeloos cocktails. Vanaf nu ben jij de cocktailmaster

Onze favoriet? De Mojito-versie. Wij gingen voor de mocktails, zonder alcohol, maar niets houdt je tegen om er een shotje rum of Cointreau bij te kappen. Share jouw favoriete soda-cocktail op Instagram & don’t forget to use #belmodo.

Cheers!

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded