Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Yummy tummy: de 1ste Belgische raw vegan snackbox

Door Michael op 25.12.2014

Kleine hongertjes are killing me. Een koekje hier, een chocolaatje daar. Niet echt gezond. Gedaan hiermee, want nu zijn er de raw vegan snacks van All Good.

8:00 - ontbijt, 10:00 - honger, 12:00 - lunch, 14:00 - weer zin in iets. We gaan voor een appel en mandarijntjes om dan uiteindelijk toch in zwijm te vallen voor die cupcake. Het is het begin van another day in candyland. Mijn suikerspiegel stijgt, maar ik voel met niet fitter en mijn schuldgevoel is hoger dan de Mont Blanc. Time for a change. Raw food queen Julie Van den Kerchove en partner in crime Simon Matthys komen op de proppen met de All Good snackbox.

De All Good snackbox is een smulbox met raw food veganistische zoete en zoute tussendoortjes. Geen geraffineerde, onnodige suikers of gluten, maar pure healthy goodies als fruit, noten en groenten die je een energieboost geven. Give me some energy Belmodo-peeps!

Julie Vandekerckhove maakte ons bewust van gezonde voeding dankzij haar blog. We volgen haar verhaal op de voet en zijn trouwe volgers op Instagram. Met Simon bracht ze nu de 1ste Belgische raw vegan lijn op de markt. De producten zijn homemade en online te koop in pakketten.

Verwen jezelf en de collega’s of vrienden met een All Good snack box. Je kan een klein, een standaard, of een groot pakket bestellen via de online shop van All Good. In de pakketten zitten o.a. Amandel Cashew Kaascrackers, Brownie Superfood Truffels en Krokante Kaneel Granola. Yummy Tummy!Wil je met de feestdagen ook een verantwoord dessertje presenteren? Julie zorgt voor een raw vegan Xmas Cheesecake aan huis. Er is keuze tussen een Mojito Cheesecake en een Tiramisu Cheesecake. Bestellingen kunnen nog tot maandag 29 december via de website van Julie. Go get it bae!

Foto's © All good cuisine & Instagram.

Met medewerking van Jolien Vyverman

page loaded