Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Antwerp Vintage Market New Year Edition

Door Koen op 25.12.2014

Vintage lovers spits de oren. Na een 1ste geslaagde editie van Vintage Market in Antwerpen afgelopen zomer is het dit weekend tijd voor een wintereditie.

Vintage Market is een vaste waarde in Brussel. Elke 1ste zondag van de maand kan je er terecht voor je vintage treasures. Deze zomer waren we more than happy toen we de 1ste editie van de Antwerp Vintage Market mochten aankondigen op Belmodo. It was a big succes en daarom is er nu een volledig weekend vintage fun in Antwerpen.

Wie op oudejaar wil schitteren als Carey Mulligan in The Great Gatsby, met een Roaring Twenties jurk moet zeker eens gaan piepen op Aspen Bocadero Winter Wonderland in de Waagnatie. Meer dan 50 vintage verzamelaars zullen er hun golden oldies verkopen.

Naast kledij en accessoires kan je er misschien ook nog wat cadeautjes op de kop tikken, want je vindt er ook klein meubilair, vintage decoratie en ook jonge ontwerpers tonen er eigen creaties.

Maak er een uitstapje van met vrienden of familie. This gig is totally for free! Aan de winter wunderbar kan je genieten van Glühwein of een warme chocomelk en een bordje Zwitserse raclette. JUM! Christmas vintage time is coming to town!

Antwerp Vintage Market is nu zaterdag 27 december en zondag 28 december, telkens vanaf 12:00 in de Waagnatie in Antwerpen.

More info vind je op de website van Antwerp Vintage Market. 

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded