Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belvedere x Bond, James Bond

Door Michael op 24.12.2014

"My name is Bond, James Bond". Handjes op elkaar voor Belvedere Vodka en 007 want vorige week dinsdag 16 december kondigden ze hun nieuwe samenwerking aan ... Taterataaaam "Spectre".

Tijdens een high class event in het London Film Museum in, ofcourse, London werd deze mysterieuze collab officieel aangekoondigd en Belmodo was er natuurlijk bij! Voor de nieuwe film van James Bond kiest 007 resoluut voor dit luxewodkamerk. Logische keuze, want de uitmuntende wereldbekende Mr. Bond-smaak kan enkel vertegenwoordigd worden door Belvedere Vodka. Luxury with a touch of luxury, kan niet beter natuurlijk.

In november 2015 zal de nieuwe film "Spectre" wereldwijd te zien zijn. Dan klinken opnieuw de wereldbekende woorden 'shaken, not stirred' wanneer James Bond zijn martini zal bestellen. Deze samenwerking is de grootste die Belvedere Vodka ooit heeft gedaan global wise. Knap gedaan mannekeeus!

“We vinden het niet meer dan terecht dat de man die de wereld de wodka martini schonk, 's werelds meest originele luxewodka drinkt.” - Makers van de James Bond Film -

What's new? Een special treat volgt er voor de echte die-hard fans van de 007 movies want dit feestje needs a drink! 2 unieke flessen speciaal in een Bond jasje? Kan voor gezorgd worden. Limited edition alert voor de collectors en snel zijn is dus de boodschap want er worden slechts 100 exemplaren gemaakt wereldwijd.

Ga zoals Mr. Bond op missie met je shotgun, overmeester de vijand en victory! Voor de 1ste maal in de geschiedenis van Belvedere Vodka wordt het label speciaal aangepast. Weg met het Belvedere Palace, aloha het M16 hoofdkwartier.

Spotted in the London Film Museum: Claire Smith, Belvedere Global ambassador. Zij was natuurlijk mee aanwezig om te speechen op dit speciale event, maar ik was daar voor haar. Tussen al de drukte, martini's, fotoshoots en knappe bartenders door maakte ze toch even tijd voor onze trouwe Belmodo lezers! Enkele quick questions:

Wat is volgens jou de link tussen Belvedere Vodka & de British lifestyle?

"James Bond zelf is uiteraard Brits en we zijn vanavond hier aanwezig bij de Bond in Motion exhibition om dit feestelijke nieuws te vieren. We kozen voor London omdat we dit iconische nieuws wilden onthullen in een iconische stad en locatie plus ook heeft Mr. Bond hier zijn homebase M16 headquarters."

"Wodka heeft Poolse roots, net zoals de Belvedere Vodka en met dit event brengen we deze 2 links samen op 1 top locatie. De luxe waar Belvedere Vodka voor staat leunt perfect aan bij het imago van de stad London."

Heb je een persoonlijke favo zitten tussen de Belvedere Vodka Family?

"Wij bij Belvedere houden van innoveren. Innovatie zit in ons bloed en DNA van the brand. Ons gamma is zo ruim dat er een perfecte wodka is voor elke gelegenheid en mood. Soms drink ik eens graag 1 van de macerations. De mixes zonder toegevoegde suiker of andere edits."

"Andere keren ga ik resoluut voor de classic Belvedere vodka in wodka martini's of longdrinks. Van alles een wat is the best. Ik heb dus niet echt 1 favo, het zijn allemaal mijn favorietjes."

Belvedere Vodka wordt aanzien als speciaal en uniek,maar waarom juist?

"Zie je dit opschrift op de fles? Polska Wodka staat voor een verbintenis tussen Belvedere Vodka en Polen. Het gaat erom dat onze wodka's enkel geproduceerd mogen worden op Poolse bodem en hier een bepaald gecontroleerd label door verkrijgen."

"Tijdens de productie voegen we geen onnodige producten aan de wodka toe en destilleren we nog steeds op de oude wijze 4x. Clean of on the rocks het kan enkel met Belvedere. Dit maakt ons speciaal en dat wordt bevestigd door het Polska label."

De naam 'Belvedere' betekent 'beautiful too see' en staat bekend als het luxe wodka merk. Hoe slagen jullie erin dit imago over te brengen op jullie publiek?

"We opteren voor een mooie fles, maar ook een mooie inhoud. Het design van onze flessen is strak en clean waardoor het klassevol oogt en daar zijn we erg fel mee bezig. Om dit over te brengen zorgen we voor genoeg educatie omtrent de Belvedere Vodka en gewoon simpelweg een goede wodka. Ook door onze samenwerkingen tonen we aan ons publiek dat we enkel in zee gaan met hoogstaande merken en innitiatieven net zoals nu met Bond of met Red."

"Op dit moment zijn we in 120 landen verkrijgbaar en hebben we een constante open communicatie met onze klanten omtrent eventuele nieuwe collabs. Wij vinden ook dat luxe verdeeld moet worden op verschillende niveau's. Wij willen iedereen luxe bieden op welk niveau dan ook. Voor de ene persoon is luxe een simpele martini kunnen drinken op zijn terras, voor iemand anders is luxe genieten van de verschillende diepliggende aroma's en smaken die verwerkt worden in onze wodka's."

Great thanks aan de prachtige Claire Smith voor dit fijne interview. Wat een wijf!

Wordt er nog iemand thirsty na het lezen van dit artikel of ligt het aan mijj? I could really use a cocktail right now en ik wed dat ik niet de enige ben. Iemand onder de lezers die een plotse opwelling van bartender vibes voelt opkomen? Awel hier volgen enkele leuke receptjes. Creëer zelf de lekkerste cocktails at home en go crazy met familie en vrienden!

1. Belvedere Strawberry Martini

Enkel en alleen al voor de jummiiiee kleur mag je er mij altijd zo ééntje komen maken. I will make time for that. wink

Ingrediënten:

 • 60 ml Belvedere Vodka (Pure of Citrus)
 • 4 verse aarbeien
 • 4 verse kerstomaten- in 2 gesneden
 • Een druppel suikersiroop
 • Een druppel citroensap
 • Een draai van de zwartepepermolen
 • Een druppel tabasco

Plet de aardbeien en de kerstomaten met een stamper in een shaker. Doe de andere ingrediënten erbij, voeg ijsblokjes toe en schud. Filter de mengeling 2 keer, giet de cocktail in een martiniglas en werk af met een aardbei. KLAAR!

2. Belvedere Honey Berry Breeze

Sugar overdoze muchooo! Eerlijk ik houd wel van een zoete touch in mijn cocktail!

Ingrediënten:

 • 35 ml (Belvedere) Red of Belvedere Vodka
 • 150 ml vers pompelmoessap
 • 15 ml hoingsiroop (2 delen honing voor 1 deel water)
 • 2 aardbeien

Plet de aardbeien in een shaker, doe de andere ingrediënten erbij en schud. Filter en giet de mengeling in een groot glas. Werk af met een aardbei en een kwartje pompelmoes. DE- LI- CIOUS!

3. Belvedere Vanilla Sour

Drinked van mijn classy cocktail like Eva Longoria in Desperate Housewive s... Are you talking to me? Dream onzzz.

Ingrediënten:

 • 50 ml Belvedere Vodka
 • 25 ml vanillesiroop
 • 25 ml citroensap
 • Een druppel Peychaud's Bitters
 • Een scheutje eiwig

Doe alle ingrediënten met ijsblokjes in een shaker en schud. Filter de mengeling in een martiniglas en werk af met een kwartje citroen.

Ziezo in 1 klap helemaal op de hoogte over het label Belvedere Vodka en ook nog eens totally ready voor NYE! Shake je eigen cocktails op je new years eve party en imponeer die ene die je stiekem wel ziet zitten hihi wink Have fun en niet te zat hé!

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded