Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The new Belmodo HQ interior

Door Tiany op 22.12.2014

Belmodo is verhuisd! En dan heb ik het over de volledige Belmodo crew met zijn hele kantoorhuishouding. We hebben Antwerpen geruild voor de levendige Arteveldestad, Gent! En ja hoor je kan wel zeggen dat we ons hier ondertussen al thuis voelen.

Belmodo loves to style things up en dat is hetzelfde als het gaat over ons kantoor. Ik mocht instaan voor de decoratie van onze offices. It took some time, but we made it. Scroll snel door en ontdek how we roll at Belmodo. Like or no like?

Bij Belmodo streven we naar een clean desk policy. I like Nomess. Letterlijk en figuurlijk dan! Ik hou niet van rommel - no mess - en ik hou van Nomess Copenhagen, een Deens interieurmerk dat sinds 2007 de mooiste en meest praktische interieuraccessoires maakt. Scandinavian design is everywhere, but me like. Het is strak en huiselijk en dat is exact wat ik voor het Belmodo HQ in gedachten had.

Enerzijds gebruikt Nomess koele materialen als plexiglas maar het kiest ook vaak voor warme texturen als hout & kurk. Zo hebben we leuke notebooks met superzacht papier en met een cover in kurk. Het stationary gamma van Nomess is superuitgebreid en gaat van gommetjes tot agenda’s en pennen. I seriously want it all.

Ook de plexiboxen en de prachtige oranje houten kapstok met metalen hangers zijn van Nomess. Ik koos voor de plexiglazen tissuehouders, balsaboxen en opbergdozen voor schoenen. We just use them in our own way en dat is zalig aan Nomess.

Je kan hun accessoires op je eigen manier stylen en gebruiken zodat je snel een persoonlijke sfeer creëert. Ga zeker eens een kijkje nemen op de Nomess website, want de travel accessoires en badkamerspulletjes zijn ook absolute must-haves.

Naast mijn zwak to keep everything organised, hou ik ook wel van spullen met een hoekje af. Mijn oog viel meteen op het Belgische designlabel Serax, een supertof merk dat bekend staat voor hun verrassend glaswerk, kleurrijke sfeermakers als theelichtjes, knap en tableware om je vingers van af te likken.

Ik koos voor het oranje metalen tafeltje en leuke krukjes met stenen zitvlak.

Voor het kantoor van partner in crime Angelique koos ik een wit rolkarretje met beton-achtig oppervlak. ’t Is een heel eenvoudig ding, maar door het gebruik van steen krijgt het een heel andere look. Verder staat het kantoor vol met grappige vazen (die cactusvaas bijvoorbeeld, so cool), fleurige bloempotjes en Serax branded erlenmeyers die ook dienst doen als vaas of bloempot.

 Bloemen & planten geven trouwens niet alleen kleur aan je interieur, ze zijn ook belangrijk voor een gezonde werkomgeving. Kies planten die makkelijk in onderhoud zijn, want ze worden snel vergeten (whoops).


Wat mij betreft is Serax het ideale merk om je ruimte een persoonlijke touch te geven. Hou je niet zo van edgy? No worries, het merk brengt voor iedereen wat wils en je spot ongetwijfeld wel iets (of veel, blush) in de uitgebreide catalogus.

Check zeker eens hun Instagramaccount en ontdek waar ze allemaal mee bezig zijn. De fles en het cocktailglas op onze retrokast zijn trouwens ook van Serax én een geschenkje van enkele fashionable friendsThanks, guys - discipline, dedication, friendship!

Om het interieur helemaal af te werken, gingen we ook online shoppen natuurlijk én trokken we naar Depot09 in hometown Gent. De zwarte B van Belmodo, het wandtapijt in het kantoor van Michaël en mezelf en de zonnespiegel die boven de houten kast hangt, konden we bij Depot09 op de kop tikken. Perfect voor een personal touch.Bij Grachtacht.nl (by the way: er zijn heel veel leuke Nederlandse online decoshops) vond ik dit prachtige gewoven tapijt. Oh, en dan nog een laatste: ik ben ook superblij met de ingekaderde vlinders en kevers die ik een tijdje geleden kreeg. Ze zijn van Jeroen Lemaitre, supertrendy en geven kleur aan onze witte, strakke muur. Again, me like!


Foto's © Dirk Alexander.

page loaded