Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kerstshoppen bij Jong Bloed

Door Angelique op 18.12.2014

Zaterdag 13 november openden Elisabeth Leenknegt & 9 andere Belgische ontwerpers de deuren voor een 11de editie van Jong Bloed. De oude gerenoveerde zeepfabriek in het Oost-Vlaamse Ronse werd speciaal voor dit weekend omgetoverd tot een gezellige bijeenkomst van art, fashion & jewelry en design.


Chloé van Kloé & FilDADA kindercapejes.

Dit weekend was Jong Bloed de ideale hotspot om je Christmas presents in te slaan. And so we did! We spotten er prachtige geometrische juwelen van Elisa Lee en kleurrijke sjaals van Wolvis tot wollige winteraccessoires van Kloé en houtig meubilair van Atelier Stif


Meubelen van Atelier Stif.

Voor de mini's onder ons kon je het origineelste kerstcadeau bij uitstek vinden bij o.a. ltlsl met kleurrijke en speelse covers voor helmen of warme wintercapejes van FilDADA


Keramiek van Nathalie Hendrickx & Ltlsl covers voor helmen.


Glaskunstenaar Jan Leenknegt & Elisa Lee juwelen die grondig worden bekeken door een bezoeker.

La mama van L’Exotique verwende iedereen met heerlijke Afrikaanse lekkernijen. Bon appétitOn top of that stelt de Zweedse glasblazeres Nina Westman speciaal voor deze editie haar werk tentoon. Wij waren vooral fan van de glazen press papier boobies! hihi!


De glazen press papier boobies van Nina Westman.

Met een Christmas present in de ene hand en een glaasje bubbels in de andere werd deze gezellige middag shoppen, eten, drinken en bijpraten perfect afgesloten.

© Foto's door Lies Duerinck.

page loaded