Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

#begindesire met Martini

Door Tiany op 17.12.2014

Het ideale weekend? Dat start met friends en een aperitivo. Het leukste concept om samen de busy week achter ons te laten. Aperitivo dat is een hapje, een drankje en lots of smiling & happiness. Het concept komt uit Italië, the country of romance, joy & fine wines. Geen toeval. 1 van mijn favoriete aperitivodrankjes is dan ook het Italiaanse Martini Royale.

Martini is voor mij intens genieten, elegantie en vooral a moment to share met de vrienden. Het zijn deze momenten die ik - naast die met mijn kids - het meest koester. Die friends van mij zijn échte busy bees. Ondernemende ladies & gents met lef die weten wat ze willen en bovenal altijd zichzelf blijven. Eigenlijk kan ik ze vergelijken met Martini. De Italiano’s achter dit brand getuigen ook van lef en authenciteit. Alweer geen toeval. Double strike!

Sinds kort ben ik in de ban van de nieuwste Martini-campagne #begindesire. Ga in het leven voor wat je echt wil. Durf misschien al eens een risico te nemen, het zal het waard zijn. Do what you want and do it now. Het leven is te kort om niet te doen wat je echt wil. Ga ervoor. Exactly my thoughts.


Dat is ook wat Elena Mirela doet in de nieuwe kortfilm van Martini. Ze is een serveerster met dromen. Een mysterieuze George Clooney neemt haar mee op een rollercoaster van verlangens. Het is de start van een nieuw leven voor Elena. Begin Desire.

Heb jij ook grote verlangens, maar durf je geen stappen te zetten? Just do it. Laat je inspireren door Martini & myself en waag de sprong, want the future is yours. Deel je wensen en Martini-avonturen via social media met #begindesire en maak deel uit van de Martini society.

Wil je nog meer inspiratie of nog wat lef nodig? Kijk eens op de website van Martini. 

page loaded