Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kitschy X-MAS phone covers

Door Loes op 16.12.2014

Jingle bells, jingle bells, jingle alllllll the way. En als we zeggen all the way, bedoelen we ook all the way! Kalkoen in de oven, kerstboom in het midden van de woonkamer, 1.000 pakjes onder de boom, melige kerstmuziek door de speakers en lichtjes in alle hoeken van de straten.

Kerstmis is zo een tijd van het jaar dat alles heerlijk kitscherig mag zijn. Alles kan en mag onder het excuus van gezelligheid en liefde. Niet dat ik een smoesje nodig heb voor een flink lelijke kersttrui maar in dit geval doet de rest van de wereld een keer vrolijk mee. 3 times Hooray!

Ook kan ons favoriete digitale speeltje niet achterblijven. Daarom presenteer ik jou: de zaligste x-mas covers voor je telefoon. Ik? Doorslaan? Wel nee joh ...

1. Cute maar toch een beetje kitsch? Het duurt niet lang voor je iets spot op Etsy wat volledig aan die verwachtingen voldoet. Lemur cases via Etsy - € 11,59.

2. Let it gooooooo, let it goooooooo, I'm one with the wind and skyyyyyy. Ook een Disney fan? Nee? Dan moet je deze iPhone cover misschien maar skippen. In mijn geval: KOPEN DIE HANDEL. Urban Outfitters - € 39,-.

3. Ik? Errug volwassen? Ja toch? Mister Gingerbread is het volledig met me eens. Wackydot - $19,99.

4.Santa is coming peeps, en ik ga hem heel het jaar bijhouden in mijn handtas. BuySku - $ 4,04.

5. Nog een iPhone cover nodig die bij je kersttrui past? CheckAsos - € 7,86.

6. Katten zijn altijd goed. Punt. Asos - € 7,86.

7. Jij weet nu welke kreet je gaat bulderen als je bij je familie binnenkomt toch? The small print cases via Etsy - € 12,94.

Foto © Pinterest.

page loaded