Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

4 lucky ladies got inspired by Esprit

Door Bieke op 15.12.2014

Je wist het al, de afgelopen 4 weken kon je meespelen met de 'Get inspired by Joy & Tiany'-wedstrijd & kreeg je de kans om jouw favoriete Esprit-look te winnen t.w.v. € 300,-! En met look bedoelen we een volle zak met beautiful clothing én een awesome goodie bag natuurlijk.

Voor de 4 lucky ladies Lidewij Keppens, Lotte Decock, Isabelle Vermeersch & Evelien Anné betekende dit dat een regenachtige winterdag werd omgetoverd in een fleurige shopping day om nooit te vergeten. Elke winnares kreeg personal styling advies van onze fashion goeroe’s Tiany & Joy, die met een lach en een zwier hun tips & tricks deelden. Winnares Lotte Decock & Tiany Kiriloff.


Kiezen is altijd een beetje verliezen! Zeker als het gaat tussen deze 2 prachtige jassen. Gaat winnares Lidewij Keppens voor luipaard of pied de poule?


Isabelle Vermeersch looking good met haar nieuwe Esprit jas.


Shopping is the best remedy, aldus winnares Evelien Anné.

Het was een dag vol mooie kleding, tasty sweets & soft drinks, leuke goodies & happy (pretty) faces! Bovendien mochten we getuige zijn van wat blijkt de start te zijn van een nieuwe vriendschap, Lidewij Keppens & Isabelle Vermeersch die elkaar van haar noch pluimen kenden, verlieten de Esprit shop als besties for life & dat allemaal dankzij Belmodo & Esprit. Het leven kan toch zo schoon zijn, is het niet?


De nieuwe besties Lidewij Keppens & Isabelle Vermeersch.

Foto's © Belmodo.

page loaded