Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pop-up winterbar in Gent: Wintergaston

Door Koen op 14.12.2014

Zijn traditionele kerstmarkten met bijpassende glühwein, braadworsten en gefrituurde kartoffeln ook niets voor jou? Dan kan je in Gent terecht bij rooftop bar & restaurant Wintergaston voor kerst, the next level.

Het zonnigste dakterras van Gent wordt vanaf 16 december 2014 omgetoverd tot een inspirerend wintertafereel. Vanaf half december kan je bij Wintergaston rond de kerstboom en bij kaarslicht mee genieten van de juiste Christmas vibes.

In deze winter pop-up kan je rustig slurpen van een slow cocktail. Na het aperitief proef je van de Belgisch-Franse keuken met een hoek af. Ben je fan van wild of ga je liever voor een vegetarisch alternatief? Het kan er allemaal.
 

Naast food en drinks zorgt Wintergaston ook voor DJ-sets en live optredens. Voor het goede doel kan je er binnenkort ook je voeten onder tafel schuiven. En nog geen plannen voor a sparkling NYE? Ook dan kan je bij Wintergaston terecht.

Met een city view op de Arteveldestad worden het hier ongetwijfeld spetterende feestdagen.

Praktische informatie:

Rooftop bar & restaurant Gaston
Wiedauwkaai 52
9000 Gent

Vanaf dinsdag 16 december 2014 t.e.m. zaterdag 10 januari 2015.
Van dinsdag t.e.m zaterdag.
Open vanaf 12:00 en op zaterdag vanaf 18:00.

page loaded