Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De donkere dagen beu?

Door Angelique op 13.12.2014

Lusteloos, prikkelbaar of gewoon een beetje down? De kans is groot dat je last hebt van winterblues. Hoog tijd om je lichaam & geest een healthy boost te geven. Wat dacht je van een detoxkuur met kleurrijke sapjes, barstensvol groenten, fruit & vitamines? Jus Jus to the rescue.

Je bent wat je eet - of drinkt - en in het geval van Jus Jus is dat een heerlijk, 100 % natuurlijk & biologisch groenten- en/of fruitsapje. Jus Jus, dat zijn cold-pressed raw juices: in tegenstelling tot de meeste sapjes die je in gewone winkels kan vinden, zijn die van Jus Jus niet gepasteuriseerd, maar koudgeperst. Zo blijven alle levende enzymen & vitamientjes perfect bewaard. Bovendien zijn de sapjes 100% natuurlijk: er worden geen bewaarmiddelen of andere additieven aan toegevoegd. Kortom: Gwyneth Paltrow in sapjesvorm, quoi.

Van tijd tot tijd kan een detox zeker geen kwaad, integendeel: met een ontgiftingskuur verwijder je alle afvalstoffen & toxines uit je systeem. Daarna kan je met een schone lei aan een gezonder leven beginnen. Green is the new black.

Op de Jus Jus-site vind je cleanses op 3 verschillende niveaus: harmony, voor detox newbies & doorgewinterde couch potatoes die graag hun leven willen beteren; clarity, voor wie al wat detoxkuren gewend is, maar nog niet klaar is om all the way te gaan; en purity, voor diehard health freaks die zich willen wagen aan een alkalinedieet.

De duur van je juice cleanse kies je zelf: 1 tot 6 dagen. Elke dag drink je 6 sapjes, met tussenpauzes van 2 uur. Elke morgen begin je met een superhealthy green juice, de dag sluit je af met een zoete, romige notenmelk: guilty-free dessert in a bottle! De andere sapjes variëren naargelang de gekozen kuur, maar het zijn stuk voor stuk smaak- & vitaminebommetjes, met catchy, originele namen als Heartbeet (appel, citroen, wortel, rode biet & gember), Bux Bunny (wortel, appel, citroen & gember) & Vanilla Sky (cashewnoten, dadels, ahornsiroop, kaneel, vanille, zeezout & water).

Niet alleen hoef je je geen zorgen meer te maken over wat voor lekkers je de komende dagen op tafel zal toveren, je hoeft ook geen boodschappen meer te doen: Jus Jus is kant-en-klaar & wordt gewoon aan huis geleverd! Want de melkboer is just sooooooo last year

Vind je een detoxkuur net een brug te ver? Alle sapjes en notenmelken zijn ook apart verkrijgbaar. Elk flesje van 0,5 liter bevat trouwens maar liefst 1,5 kg groenten of fruit. De ideale manier dus om your daily dose of veggies binnen te krijgen & perfect om je dagelijkse voedingspatroon een green boost te geven. Verder zijn er ook Elixir Shots, supergeconcentreerde minisapjes voor dat extra beetje punch in je dieet, en zijn er elk seizoens ook seasonal specials. 3 keer raden waarmee de Belmodo-koelkast is volgestouwd … Don’t diss the Jus Jus, from wherever it comes!

Het wordt aan huis geleverd, maar je kan ze ook zelf ophalen in het Jus Jus-hoofdkwartier (Helenalei 2, 2018 Antwerpen). Verder zijn de raw juices ook te verkrijgen bij COMPTOIR by L'epicerie du Cirque (Volkstraat 27, 2000 Antwerpen), The Jane Antwerp (Paradeplein 1, 2018 Antwerpen) en sinds kort ook bij STORY - Urban Deli Shop (Godefriduskaai 2, 2000 Antwerpen) en Rob The Gourmet's Market (Woluwelaan 28, 1150 Sint-Pieters-Woluwe).

Foto’s © Jus Jus, Jus Jus-Facebookpagina, Belmodo

Met medewerking van Kora-Lee Lust.

page loaded