Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Shop dit weekend op de stockverkoop van Vitra

Door Angelique op 11.12.2014

De harten van designliefhebbers zullen dit weekend weer iets sneller kloppen. Zaterdag 13 december 2014 houdt designfabrikant Vitra zijn jaarlijkse stockverkoop.

Naar jaarlijkse traditie moeten de showroommodellen opnieuw de deur uit. Je zal een groot aanbod uit de Vitra Home-collectie (tafels en stoelen, zetels, lampen …) kunnen shoppen, maar ook alles om van jouw bureau een designnest te maken.


Can’t wait so long? Echte fans kunnen vrijdag tussen 8:30 en 17:00 al een kijkje gaan nemen bij Vitra in Diegem en hun wishlist samenstellen. Let op design lovers: Vrijdag kan je enkel kijken en 1.000-en foto’s voor Pinterest maken, want reserveren is a mission impossible.

Wie er vrijdag niet geraakt kan vanaf donderdag 11 december al beginnen kwijlen op de sfeerfoto’s van de showroom die Vitra op de Facebookpagina zal plaatsen.

Zaterdag zetten we de wekker, want vanaf 9:00 kunnen we de designstukken op de kop tikken. Psst, kom met een busje, want je staat zelf in voor het transport van je design treasures!

Place to be:

Vitra Belgium
Woluwelaan 137
1831 Diegem

02/725.84.00

GPS-adres: op de kruising met de ‘G. Deconincklaan 3’
Meer info vind je op de website van Vitra.

Met medewerking van Jolien Vyverman

page loaded