Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cultuur opsnuiven @ The Power of Object(s)

Door Koen op 07.12.2014

Wat is design, en bovenal, wat is Belgisch design? Waarom krijgt dit nu precies de stempel van design? Wanneer wordt een product een icoon waarvan het beeld in ieders hoofd blijft hangen en hoe wordt het een bestseller?

Dat zijn slechts enkele van de vele vragen die The Power of Object(s) wil opwerpen, een tentoonstelling waarin het begrip ‘succes’ centraal staat. Op initiatief van Danny Venlet, zelf een toonaangevend Belgisch designer, bundelden het MAD Brussels (Mode and Design Center) en ING België de krachten.

Voor de expositie werd een zo representief mogelijke groep van 25 actuele Belgische designers samengesteld, 'cause it seems like we've got an overload of talent here! 


Marina Bautier.


Stefan Schöning.


Xavier Lust.


Jean-François d'Or.


Axel Enthoven.


Davy Grosemans.


Bram Boo.


Maarten Van Severen.

Geen beter moment om tijdens de gure wintermaanden een beetje cultuur op te snuiven & wat inspiratie op te doen, n'est-ce pas? De expo die meubilair, huisraad & productdesign tentoonstelt, loopt nog tot donderdag 1 januari 2015 & vindt plaats in het ING Art Center, Koningsplein 6 in 1000 Brussel.

Meer info vind je op de website.

FYI, er is eveneens de mogelijkheid om sommige coole items te kopen! Designer goodies, always a plus!

Foto's © The Power of Object(s).

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded