Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hollywood Offspring

Door Kim op 05.12.2014

Hun ouders kennen we allemaal, maar meer dan eens treden "de kinderen van" in de bekende voetsporen van hun moeder of vader. Deze 6 zijn alvast goed bezig om hun eigen naam te laten gelden in Hollywood, de modellenwereld and beyond...

Romeo Beckham is zowat het bewijs dat goede genen wel degelijk in de familie zitten. Hier te zien in de holiday campagne van Burberry.

Als je moeder Cindy Crawford heet, is het pad al geëffend voor je eigen modellencarrière. Iets waar de 13-jarige Kaia Gerber alvast van kan meespreken.

Johnny Depp kan alvast op heel wat respect binnen Hollywood rekenen, en het lijkt dat z'n dochter de smaak van acteren ook te pakken heeft. Lily-Rose Depp (rechts) maakt volgende zomer haar acteerdebuut in Yoga Hosers.

Z'n vader speelde ooit James Bond, en zoonlief ziet er ook niet slecht uit in een pak. Dylan Brosnan is tegenwoordig een gekende naam in de modellenwereld (hier te zien in een campagne voor Saint Laurent).

Met een grootmoeder als Audrey Hepburn heb je stijlvolle schoenen te vullen, iets waar Emma Ferrer geen moeite mee lijkt te hebben in deze Harper's Bazaar shoot. Tegenwoordig werkt ze als model.

Al beseft ze het zelf nog niet, North West kan nu al rekenen op wereldfaam. Toegegeven, het is ook best een schattig kind (en ze heeft nu al een garderobe om U tegen te zeggen).

Foto's via Fabsugar. Laatste foto © Instagram Kim Kardashian

page loaded