Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hou je manieren met de boys van WASBAR

Door Koen op 04.12.2014

Our favorite busy bees uit Gent, Dries & Yuri, die ons allen in de ban brachten met het succesvolle concept WASBAR, hebben er een nieuwe baby bij, zijnde een boek-baby

Vorig jaar leerden deze boys ons hoe je best zelf je plan trekt met de duidelijke titel "Trek je plan in 50 stappen", nu leren we graag hoe we onze manieren moeten houden, tevens in 50 stappen. Via het nieuwe boek "Hou je manieren" komen we op een ludieke & luchtige manier te weten hoe je je bijvoorbeeld gedraagt in een vliegtuig, hoe je sushi eet als een echte Japanner, wat je op Facebook zet of wanneer je de telefoon best niet opneemt. Verder vertellen ze over correcte tafelmanieren en hoe je de perfecte gast of gastheer kunt zijn.

Over dat laatste weten Dries & Yuri ongetwijfeld alles, niet dat we de rest in twijfel trekken hoor, we hebben hierover gewoon duidelijk bewijs. Bij de lancering van hun boek organiseerde the cute couple immers een leuk feestje, waarin ze iedereen in de watten legden met leuk gezelschap, lekker eten & drinken en toffe goodiebags!

Het boek is toegankelijk & bevat een heleboel leuke piccies, bovendien geven Lize Feryn, Joy Anna Thielemans, Ianka Fleerackers & Noémie Wolfs extra tips. To make things short, "Hou je manieren" is hét perfecte boek voor wanneer je het leven niet te serieus wil nemen & wordt bijgevolg het best gelezen op een luie zondag.Foto's © WASBAR.

Met samenwerking van Lars Lagaisse.

page loaded