Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy B-day "De Invasie"

Door Tiany op 04.12.2014

Every birthday needs a party! Ik denk dat niemand mij tegenspreekt op dit moment en De Invasie zeker niet. Met hun 5 kaarsjes staat er vanalles op de 'to-do list' for you guys. Meeting point dit keer is het Design Museum Gent voor de tentoonstelling "De Invasie Toont".  Voor deze speciale editie komen ze met een nieuw concept op de proppen. Als je 5 jaar bestaat heb je een heleboel opkomend designtalent in je database zitten en daar gaan ze lekker gebruik van maken. Een combinatie van deze talenten en hun Belgische inspiratiebronnen is het thema van deze expo. It's going to be a swarming place, heb ik het gevoel.

Een niet zo voor de hand liggende samenwerking als je het mij vraagt. De Invasie ging nog nooit een veldslag aan van zo een lange periode en daar tegenover staan dan de open inschrijvingen die weer volledig out of the box zijn voor het museum. All generations, jong en oud, creative minds en verschillende diciplines onder 1 dak, dat is het doel. Alle kunstenaars, ontwerpers of gewoon creatievelingen onder jullie kunnen hier aan deelnemen. Inschrijven voor dit event kan je op www.deinvasie.be t.e.m. maandag 15 december. Show them what you've got, zou ik zeggen.

"We support emerging talent" is de ijzersterke drijfveer van deze organisatie. Al 5 jaar lang proberen ze jong talent dat schreeuwt om aandacht in de kijker te brengen. Bij hun eerste editie in 2010 in Brugge kwamen ze met hun eerste strijdkreet "De Invasie van Brugge". Na deze victory waren ze niet meer te houden en veroverden ze binnen- & buitenland. Van eigen bodem en jong thats the future! En bij De Invasie begrijpen ze dit maar al te goed.

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded