Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face forward: Gigi Hadid

Door Lien op 04.12.2014

Wie kijkt naar The Real Housewives of Beverly Hills heeft de jonge schoonheid vast al wel opgemerkt terwijl ze haar 1ste stapjes in de modellenwereld zette, en nu is het ook zo ver: she’s making it big time. Ik heb het over Gigi Hadid, de amper 19-jarige dochter van Yolanda Foster, zelf voormalig topmodel.

Wat Gigi zo speciaal maakt, is haar etnische look. Ze is een Nederlands-Palestijnse mix (ha, alsof ik het hier over raskatjes heb, maar dat is uit gewoonte, sorry - ik heb een obsessie voor Britse langhaar kittens) en dat merk je aan haar bijzondere uitstraling. Nu ja, what more can we say … Ze is gewoon supermooi, natuurlijk!


Gigi met moeder & ex-topmodel Yolanda. Learned from the best!

Her big break

Dat Gigi, officieel Jelena Noura, het nu begint te maken als model, is eigenlijk echt geen wonder. Niet alleen leert ze the tricks of the trade rechtstreeks van moederlief, maar ze begon ook al vroeg aan haar modellencarrière.

En met vroeg bedoelen we heel erg vroeg: toen ze amper 2 jaar oud was! Jup, baby Gigi was toen al het gezicht(je) van Baby Guess. Guuuurl

Wat volgde, waren enkele leuke opdrachten voor een cool tienermeisje, maar niets al te zots. Tot dit jaar dan … Want in 2014 kwam haar echte doorbraak er: ze maakte haar catwalkdebuut tijdens New York Fashion Week en van daar ging de bal megahard aan het rollen ...

Videoclips, een campagne voor Tom Ford, shows voor o.a. Chanel & Marc Jacobs, en dan gooit ze d’r ook nog een Pirelli-kalendertje bij … Ondertussen blijft ze verschijnen in 1 van Amerika’s vaakst bekeken reality serie, onderhoudt ze een knipperlichtrelatie met Cody Simpson én is ze ook nog eens bff's met Kendall Jenner & Cara Delevingne.

Ow-em-Gigi!

Op de catwalk bij Chanel, als Guess girl, in editorials en met collega model Kendall Jenner.

Healthy glow

In de Real Housewives-reeks wordt het heel erg duidelijk getoond: een huid als die van Gigi krijg je niet zo maar. Al sinds haar 13de eet ze zo gezond mogelijk (tijdens haar verjaardag deed ze eens crazy en at ze, euhm, 1 ministukje taart - oeps) en sport ze als een gek.


Boksen is Gigi's lievelingssport. Toch niet zo'n poppemietje als ze lijkt, he ...

En het is die healthy glow die Gigi volgens mij zo populair maakt, want eerlijk: ze ziet er au naturel eigenlijk nog het mooist uit van al! Streetstylin’ the day away… #nomakeup #weleengoeiekledingstijl!

Oh and … she’s instafamous, honey!

Dat Gigi haar sterrenstatus stevig aan het verankeren is, en helemaal klaar lijkt om Kendall Jenner qua media-aandacht in te halen, wordt pas helemaal duidelijk wanneer je haar indrukwekkende sociale media parcours bekijkt.

Op Instagram heeft ze maar liefst meer dan 1 miljoen volgers, en ik heb zo’n flauw vermoeden dat een groot percentage daarvan mannen zijn … Want ook al is Gigi pas 19, ze weet als geen ander hoe je er zwoel moet uitzien …Ik probeer alvast al haar make-up looks te kopiëren … (En die Saint Laurent glitterbotjes te stelen, dat ook).

Over haar Instagram antics zegt Gigi zelf het volgende:

“I feel really lucky to live in a generation where models are becoming personalities and it’s not just about the face anymore. (…) That’s why I love Instagram - because it’s just one of the outlets we get to use to have a voice and be a personality and be silly.” - aldus Gigi in Nylon Magazine


Ik zie persoonlijk maar 1 manier waarop dit verhaal voor Gigi kan eindigen: bij Victoria’s Secret, natuurlijk! There, I said it. Now move over Doutzen Kroes!

Vind je Gigi ook supermooi en heb je zin om haar te volgen? Dat kan! Klik dan als de razende bliksem op deze link naar haar Instagram account @GigiHadid, and follow follow follow!

Of kijk gewoon nog een afleveringetje Real Housewives of Beverly Hills, dat is precies wat ik nu ga doen, zie! Salukeeeees!

Foto’s via © Models.com, Style.com, Just Jared & IG Gigihadid.

page loaded