Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Do you believe in reincarnation? Because we do!

Door Tiany op 04.12.2014

Hét power fashion house heeft nog maar net een nieuwe kortfilm voor het parfum Chanel No. 5 gelanceerd of er verschijnt alweer een masterpiece.

De vorige video #theonethatiwant, gemaakt door niemand minder dan Baz Luhrmann, gaf een kijk in het leven van de moderne vrouw, ze is sportief, is carrièregericht en combineert dit alles met een gezin. Het feit dat Gisele Bündchen deze rol voor haar rekening nam, was évidemment een slimme keuze!

Nu is het de beurt aan world dominating supermodel Cara Delevingne & Grammy winning singer/producer Pharrell Williams, die geselecteerd & geregisseerd werden door Karl Lagerfeld himself. Het duo schittert (Cara alsnog zo hard met haar drop dead gorgeous wit balkleed) in deze Reincarnation, bovendien werkt het nummer CC The World, gecomponeerd door Pharrell, ongelooflijk aanstekelijk! Have a look & get mesmerized

Video's © Chanel.

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded