Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Well helloooo Huawei!

Door Koen op 02.12.2014

We admit, we are truly addicted to our smartphones (whoops) en wij willen dus enkel het beste van het beste. En eigenlijk ook enkel het nieuwste van het nieuwste (blush). Meet Huawei, our new best bud from China.

Huawei is verkrijgbaar in België sinds 2013, dus brand brand new is het merk niet. Maar ondertussen zijn we wel helemaal mee en totally in love. De camera van de Huawei smartphones is top notch en eerlijk, dat is voor ons het allerbelangrijkste. Wij willen de beste selfies en de scherpste foto’s op onze Instagram accounts en liefst met #nofilter. Bovendien zijn de smartphones dun en licht en passen ze perfect in de hand.

Het merk weet ook sterke designs neer te zetten en brengt op een toffe, creatieve manier de producten in beeld. Wij zijn helemaal fan van de Ascend P7, en dan liefst in het speciale KRJST jasje (wat had je gedacht?). Oh, of de Prime E5878 … Die is gewoon om op te eten. Het model is beschikbaar in 2 superschattige snoepkleurtjes en we hopen stiekem dat we er een klein doosje overheerlijke macarons bij krijgen #wishlisted. Of zouden we toch maar voor het nieuwe model gaan, de Huawei Ascend Mate7? It brings best of both worlds, een groot full HD scherm en een superdunne metalen body … Klik zeker eens door naar de Huawei website en vind je perfect match.

Once you are Huawei, you're part of the team en dat vinden we heerlijk. Elke vraag en comment van Huawei lovers wordt meteen beantwoord en ook op hun Twitter account lopen tweets, retweets en likes binnen. Het merk voelt ook een sterke band met creatieve en sportieve profielen en speelt dat ook graag uit in hun communicatie en visuals!

Ook helemaal verkocht? Hou Belmodo dan zeker in het oog, want vanaf maandag 8 december 2014 geven wij de exclusieve, high-end Huawei x KRJST Ascend P7 smartphone t.w.v. € 499,- weg. De collab tussen Huawei en het Belgische label KRJST van Justine de Moriamé en Erika Schillebeeckx is er eentje om trots op te zijn en bovendien een schot in de roos. Dus vergeet zeker niet mee te spelen, you won’t regret it!

Foto's © Huawei.

page loaded