Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Get your Christmas spirits in!

Door Tiany op 02.12.2014

Er is niks mis met wat glühwein op de kerstmarkt of eggnog bij de Kerstbrunch, maar voor de Kerst-Cocktailparty met je vrienden (ja begin maar snel met deze nieuwe traditie) mogen er wat originelere spritits geserveerd worden! Let it flow ...

Wat je zeker moet serveren als een fashionista of the world is gin! Gin Tonic is alomtegenwoordig als de fancy fashion drink du moment en mag ook voor de holiday magic niet ontbreken! Bon, hoe pimp je die klassieke Gin en Tonic nu tot een Christmas miracle drink? Easy-peasy, voeg gewoon een handvol bevrozen veenbessen en wat takjes verse rozemarijn toe, et voilla fini!

Het blijft natuurlijk Kerstmis en dus mag je the good gin bovenhalen! Wat dacht je van The Botanist, een extra kruidige premium gin uit het Schotse Hebridenarchipel. Het rijke aroma is een heerlijke smaakuitbarsting, maar wat nog veel belangrijker is, is de prachtige verpakking! De fles is totally esthetisch verantwoord voor je fashionable party

Om de joy nog rijkelijker te laten vloeien kan je ook deze Kerstcocktail-winner maken: Smoked Cider. Zoete cider met een kruidige kick van whiskey en vers geperste citroen. Iets meer werk aan dan de Gin en Tonic, maar niets dat een keukenprinses can't handle. Vul het glas met ijs en 2 citroen schijfjes en overgiet met 60 ml. cider, 30 ml. whisky en 15 ml. Vida mezcal, voeg nog een scheut Angostura bitter toe voor de kruidige toets. Schud het in een shaker en de Smoked Cider is serveerklaar!

Cheers!

 

 

 

Met medewerking van Isabelle Leempoels.

Foto's © cookthestory, refinery.

page loaded