Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

3 redenen om Netflix te kijken!

Door Michael op 02.12.2014

Ben jij net als de volledige Belmodo crew eindeloos verslaafd aan steengoeie tv-series & topfilms? Doe je niets liever dan je verdiepen in een meeslepend verhaal on your television, op je Ipad of laptop? Dan weet je ondertussen vast wel al dat het Amerikaanse mediabedrijf Netflix helemaal verkrijgbaar is in België!

Yep, dat betekent dan ook dat je toegang krijgt tot de crème de la crème uit tv-land met kleppers als Arrested Development, Fargo, House of Cards, The Killing, BoJack Horseman, Breaking Bad, Homeland, Sons of Anarchy of Suits. En films als There Will Be Blood, Gran Torino, Platoon, Grease of Snatch

Toch zijn er 3 knallers die je absoluut moet zien, denk daarbij aan Orange Is The New Black, Hemlock Grove en From Dusk Till Dawn. 3 ijzersterke tv-series, 3 goeie redenen om af te stemmen op Netflix. Belmodo trok naar Parijs voor een exclusief interview met de sterren uit deze tv-series. Spits de oren, knipper niet met je ogen en hou je afstandsbediening bij de hand. Want Orange Is The New Black, Hemlock Grove en From Dusk Till Dawn mag je niet missen!

Orange Is The New Black

In juli 2013 lanceerde Netflix de dramaserie Orange Is The New Black, een verhaal gebaseerd op het boek Orange Is The New Black: My Year in a Women's Prison van Piper Kerman. De tv-serie toont het verhaal van Piper Chapman. Piper moet voor 15 maanden de cel in nadat ze betrapt werd met een valies vol drugsgeld voor haar toenmalige girlfriend Alex Vause.

10 jaar na het misdrijf moet Piper richting gevangenis. Ondertussen leefde ze een rustig upper middle class leventje in New York, maar in de cel komt ze in contact met alweer een compleet andere wereld vol intriges.Orange Is The New Black verzamelt het acteertalent van o.a. Taylor Schilling (Piper Chapman), Laura Prepon (Alex Vause), Uzo Aduba (Suzanne 'Crazy Eyes' Warren), Kate Mulgrew (Galina 'Red' Reznikov) en vele anderen. De serie zelf is alvast overladen met verschillende tv-prijzen, denk aan de Critics' Choice TV Award voor o.a. Best Comedy Series, Kate Mulgrew kreeg Best Supporting Actress in a Comedy Series en Uzo Aduba won Best Guest Performer in a Comedy Series.

Uzo won bovendien ook een Primetime Emmy Award als Outstanding Guest Actress in a Comedy Series. Taylor Schilling is dan weer genomineerd voor een Golden Globe als Best Performance by an Actress in a Television Series - Drama

Benieuwd naar het Belmodo interview met de sterren Taylor Schilling, Laura Prepon, Uzo Aduba & Kate Mulgrew. Check it out:

Hemlock Grove

Voor de gedurfde kijkers die into een mix van horror en thriller zijn, is de tv-serie Hemlock Grove een absolute must-see. Executive producer van Hemlock Grove is bovendien Eli Roth, vooral gekend van de films Hostel, Hostel: Part II & Cabin Fever.

Hemlock Grove is gebaseerd op het gelijknamige boek van McGreevy. De tv-serie won een Primetime Emmy Award in 2013 als Original Online Only Web Television. Ondertussen zijn er al 2 seizoenen uit én komt er bovendien ook nog een 3de aan. Auch!


Hemlock Grove speelt zich af in een fictief stadje in Penssylvania. Roman Godfrey wordt vrienden met de zigeuner Peter Rumancek. Beiden gaan samen op zoek naar de killer van 2 tienermeisjes. Maar Rumancek zou ook een weerwolf zijn, waardoor iedereen denkt dat hij verantwoordelijk is voor de moorden.

Spanning alom dus, bloed in overvloed en vooral snijdende dialogen met in de hoofdrol Famke Janssen als Olivia Godfrey, Bill Skarsgard als Roman Godfrey, Landon Liboiron als Peter Rumancek en Madeleine Martin als Shelley Godfrey.

Belmodo trok naar Parijs voor een interview met de ongelooflijke beauty Famke Janssen én sterproducer Eli RothCheck it out:

From Dusk Till Dawn

18 jaar na de film, lanceert Netflix nu de tv-serie van From Dusk Till Dawn. In 1996 regisseerde Quentin Tarantino & Robert Rodriguez de alombekende komediefilm vol met zwarte humor. De film toonde de acteerprestaties van o.a. George Clooney, Tarantino zelf, Harvey Keitel & Juliette Lewis. De nieuwe tv-serie From Dusk Till Dawn bouwt mooi verder op de legacy van de film. Excitement like we want it on TV!


From Dusk Till Dawn showt de spannende verhalen van de zogenaamde Gecko brothers. Seth Gecko & zijn broer Richard 'Richie' Gecko worden gezocht door de FBI nadat ze een bank hebben overvallen. In hun tocht naar de Mexicaanse grens stoten ze op tal van vampieren en andere strange creatures. Een geweerschot meer of minder in deze serie is niet belangrijk ... perfect materiaal voor de liefhebber van een crime serie overgoten met een saus van supernatural powers.

Voor de tv-versie van From Dusk Till Dawn mocht acteur D.J. Cotrona in de huid kruipen van Seth Gecko. Z'n broer Richie Gecko wordt vertolkt door Zane Holtz. We hadden een interview met beide heren. Cotrona & Holtz mochten Belmodo vertellen waarom From Dusk Till Dawn een must-see is! Check it out:

 

Foto's © Netflix.

page loaded