Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Venice Beach maakt sporten cool!

Door Michael op 30.11.2014

Sporty people, listen up! De Ghelamco Arena heeft er met Venice Beach een nieuwe sportschool bij. Deze fitnessclub is momenteel hot and happening in Gent. Voor de non-sporters, wedden dat je na het lezen van dit artikel geïntrigeerd geraakt om deze zaak eens van naderbij te bekijken? Believe me, dit is een getuigenis van een non-sporter in hart en nieren …

Het initiatief kwam er van fitness-professionals Joachim Massion en Nils Maes. Deze sportmannen introduceren een nieuwe stijl van sporten die gericht is op een doelgroep van creatieve mensen met een drukke agenda. Het aanbod en de aanpak van de sportschool is aangepast aan deze doelgroep, wat zichtbaar is in het gevarieerde gamma van gym, groepslessen, personal training, maar ook in de doorgedreven feelgoodmood. Het is een understatement om te zeggen dat het lichaam en de geest empowered worden in deze inspirerende omgeving

Doordat Massion en Maes vaak reizen, raakten ze geïnspireerd door de verschillende sportvormen die andere landen te bieden hebben. De verschillende elementen van deze sportvormen integreerden ze in hun work-outs. Van de martial arts uit Beijing tot de crossfit uit Santa Cruz, je vindt het er allemaal terug!

Emma Gelaude van My Fashion Blog, en topmodel Cesar Casier zijn de ambassadeurs van de zaak en zullen de volgende maanden op Instagram hun healthy lifestyle delen door het posten van foto’s van gezonde gerechten, work-outs én door het geven van sportieve tips. Als kers op de taart kom je via deze ambassadeurs tal van modetips te weten. Zo zie je maar dat fashion en sport wél compatibel zijn met elkaar!

Great news dus voor mensen die spontaan geeuwen als ze het woord ‘sporten’ horen! In Venice Beach zal je je beslist niet vervelen. Van de naam alleen al krijg ik ‘goesting’ om naar de club, ahum, sportschool te gaan. 

Foto's © Venice Beach.

Met medewerking van Charlotte De Vidts

page loaded