Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

T H E P O N Y C L U B

Door Michael op 29.11.2014

Wat is er leuker dan naar de kapper gaan & het gevoel hebben dat je thuiskomt? Een plaats waar je met je besties kan chitchatten & waar de hairdresser herself je beste vriendin is? Well look no further, want dan stellen wij vanaf heden The Pony Club voor, die dé uitstraling heeft van een gezellige woonkamer.


Artistiek kapselwonder Hiske Van den Wouwer, die 3 jaar geleden de bekende kapperszaak Snip Snip opstartte in de Draakstraat in Antwerpen, was klaar voor een nieuw avontuur, called The Pony Club.

“Haar vormt een persoonlijk beeldhouwwerk voor mij. Ik hou van een tikkeltje anders en dat is ook wat mijn klanten aantrekt.” - vertelt Hiske -

Het salon legt hiermee de focus op het niet-doorsnee kapsel en vormt een platform voor creatieve zielen. Zo wordt er 2-jaarlijks een bescheiden “prentenboekje” uitgebracht, The Pony Club Magazine. Hierin kunnen verschillende kunstenaars van verschillende media hun visie over ‘haar’ kwijt. The 1st edition bevat fotografen Athos Burez & webinfluencer Mous Lamrabat.
Naast het magazine kan je er ook de eigen The Pony Club sweaters & beanies vinden, perfect for those bad hairdays.


Spring dus snel eens binnen, je vindt hen in de Charlottalei 36 in Antwerpen.

Foto's © The Pony Club.

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded