Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A Knowles Wedding

Door Kim op 26.11.2014

Als een lid van de bekende Knowles familie trouwt, dan kan je er zeker van zijn dat het een leuk feest wordt. Solange, het "kleine" zusje van Beyoncé, stapte in New Orleans op zondag 16 november in het huwelijksbootje met videoproducer Alan Ferguson. Iedereen zag er pretty much flawless uit, hoewel de trouw niet zonder de nodige incidenten was.


Het koppel verkoos charmante witte fietsen in plaats van een Rolls Royce of limousine, maar de fiets van haar nieuwe hubby kreeg halverwege een platte band. Gelukkig blijkt Solange geen bridezilla te zijn en kon ze er wel mee lachen.Minder leuk was toen Solange een allergische reactie kreeg op het voedsel, waardoor ze plots stevige uitslag kreeg in haar gezicht. Maar Queen B zou Queen B niet zijn als ze haar zusje niet te hulp zou schieten - dankzij de nodige medicijnen en een beetje rust verscheen Solange 2 uur later alweer helemaal genezen op het feest, waar ze vervolgens een coole wedding dance met haar zoontje deed.  Beyoncé en Jay Z leken zich overigens ook kostelijk te amuseren en helemaal crazy in love te zijn.


 

Foto's via Beyoncé.com & Instagram Beyoncé.

page loaded