Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style file: pastel princess Irene Kim

Door Loes op 25.11.2014

Moest ik een man zijn, was Irene Kim mijn droomvrouw. Zij heeft nu eens alles. Girl crush much, I know. Niks mis mee toch? Ze is bloedmooi, sterke uitstraling maar toch een cute factor van jewelste. Maar zullen we het even over haar stijl hebben? Daar kan ik namelijk boeken over schrijven. Klink ik nu als een groupie? Sorry guys, just can’t help it


Dat ik helemaal hotel de botel ben van haar pastelkleurige lokken, hoef ik waarschijnlijk niemand te vertellen. Irene Kim is een rondhuppelende unicorn, rainbow hippie of pastel princess. Als het beestje maar een naam heeft. Wat zeker is: ik ben zo jaloers als de pest op zo’n lange, stijle lokken. Sigh, lucky Asians... Allerlei tinten worden in de puntjes vermengd. Het resultaat? Een magische glow, all the way.


Haar kapsel is een accessoire maar van haar stijl kunnen we ook snoepen. Dit model weet als geen ander alles te combineren tot een outfit waar streetstyle fotografen van smullen. This girl knows how to mix and match like a boss.


Irene is niet alleen mooi, ze is ook nog eens cool ook. Ze is elegant zonder truttig te zijn. Ze staat met 2 voeten stevig op de grond met een paar unieke sneakers of quircky 90’s schoenen. Steeds is er een ‘elegant piece’ verwerkt in de outfit als een kokerrok, net jasje of een paar classy heels. De combinatie tussen die elegante elementen met edgy stuks zorgen voor een winnende combi. Vergeet ook nooit een quircky piece in je outfit. Een grappige tas? Een barbieroze fake fur coat of een rok in de UNO-kleurtjes. Je snapt Irene's punt wel neem ik aan? 

Ook layering krijgt een heel nieuwe dimensie. Crop tops gecombineerd met grote, zware jassen zijn volgens de Aziatische schone een absolute winner. And I totally agree! Meerdere jassen over elkaar? Mais oui! Maar ook voor volume aan de onderkant is ze niet bang. Mannenhemden geknoopt rond je middel? She rocks it! Watch and learn Belmodo lovers!

Foto's © Pinterest.

page loaded