Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Designer kerstbomen voor het goede doel

Door Michael op 25.11.2014

Christmas, a time for giving! Dit wordt nogmaals bevestigd met het project Les sapins de Noël des créateurs, aka de kerstbomen van de ontwerpers - thanks once again Google translate.

Dit goede doel werd zo’n 19 jaar geleden opgericht in sweet old Paris door modejournaliste Marie-Christiane Marek & brengt grote namen samen uit de wereld van mode, design, architectuur en hedendaagse kunst om een nieuwe interpretatie te realiseren van de traditionele kerstboom


And just like everything else, kwam dit mooie gebaar ook overgevlogen naar België, voor de 2de editie dit jaar zetten 30 van de grootste talenten hun kunnen & creativiteit in voor de realisatie van hun kerstboom. Deze kunstwerken worden dan geveild ten voordele van de internationale vereniging BIG against breast cancer die het onderzoek naar borstkanker versnelt en ondersteunt.

Hieronder enkele van onze favoriete designer trees.


Raf Simons.


Charles Kaisin.


Delvaux.


Wouters & Hendrix.


Sophie Whettnal for Maison Dandoy.


Jean-Paul Lespagnard.


Xavier Lust.

Ga eens langs de SMETS store & geraak helemaal in de christmas spirit. De tentoonstelling van de werken loopt nog tot zondag 30 november 2014, dus snel zijn is de boodschap!

Foto's © Les sapins de Noël des créateurs.

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded