Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A world of experiences: Uplace

Door Michael op 23.11.2014

Wat?

Uplace is alive and kicking! Geen Woluwé of Wijnegem shopping center, maar een totaalervaring waar beleving centraal staat. We kunnen het zelf niet beter omschrijven als Uplace:

“A world of experiences under one roof, bringing together in one place what people like to do in their free time, setting in motion the reconversion of the Canal Zone.“ - aldus Uplace - 

De Noordrand die er nu verlaten bijligt wordt in de 1ste plaats een one-stop ervaringsbestemming waar winkelen, ontspannen en werken samenkomen. Deze ‘town in town’ brengt een uniek aanbod samen voor het hele gezin: bioscoop, speelterreinen, theater en tentoonstelling, wellness & fitness, meer dan 50 bars en restaurants, kantoren, rooftoptuinen en plaza’s, een hotel .... Kortom, een gezellige gastvrije ontmoetingsplaats.

In de open shopping area kan naar hartenlust geshopt worden in de meer dan 300 belevingswinkels. Denk maar aan INDITEX brands, Mango, Claudia Sträter, Tommy Hilfiger, Verso by Fashion club 70 en zoveel meer. Ouuh we can’t wait for Uplace to open it's doors!

Voor wie?

Deze innovative pool voor Vlaanderen richt zich naar iedereen die zijn free-time op een unieke manier wil beleven en nieuwe zaken wil ontdekken. Er valt elke dag wat te beleven voor jong en oud.

“The facilities on offer are clustered by life phases: teenagers, young professionals, families and active senior citizens.” - aldus Uplace - 

En plus, zorgt Uplace voor meer dan 3000 permanente jobs op de site en zal voordelen bieden voor de economie, de lokale mobiliteit en de toekomstige klant van Uplace.

Waar?

Uplace Machelen ligt vlak aan het Vilvoorde viaduct, in het reconversiegebied Kanaalzone Machelen. De site ligt centraal in België, makkelijk bereikbaar met de auto en beschikt over ruime parkeermogelijkheid. Bovendien wordt er sterk ingezet op mogelijkheden om met het openbaar vervoer of met de fiets Uplace te bereiken. 

Wanneer?

Uplace werkt al meer dan 8 jaar aan dit project en hoopt in 2015 weer volledig vergund te zijn. In 2016 zou de bouw van het center dan kunnen beginnen. Ondertussen is 50% van de site al verhuurd. De geplande datum voor de ervaringsbestemming in Machelen is voor 2018. Nog even wachten, maar wij plannen alvast een weekendje naar Uplace. 

Foto's © whyte.prezly.com.

page loaded