Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tattoo artists you should be following on Instagram

Door Loes op 21.11.2014

Eerlijk is eerlijk, mijn lichaam is nog steeds zo blanco als een wit vel A4 papier. Waarschijnlijk is dat ook de reden dat ik eens zo hard gefascineerd ben door allemaal tattoo artists en hun verschillende stijlen. Wie, wat, waar en hoe? Ik kan gewoon niet kiezen. Om je een handje te helpen, of om het nog een potje ingewikkelder te maken zijn hier tattoo artiesten van over de hele wereld die je echt echt echt moet volgen.

@Realsupakitch


Zwart-wit tattoo’s als Pocahontas. Heel erg elegant, vloeiend, veel dots en altijd geïnspireerd door de natuur.

@Dotstolines


One of my personal favorites is Chaim Machlev. Een tattoo artist, Berlin based en vooral geinspireerd en bekend om zijn grafische meesterwerkjes. Voor een illusionair effect is hij niet verlegen en dat is zeker een tripje naar Berlijn waard!

@Dr_woo_ssc


Deze tattoo artist zit net iets minder dichtbij de deur. L.A. om precies te zijn. De tattoo's op deze account zijn zo fijn en licht gezet dat ze erg girly en dromerig ogen. My cup of tea? No shit Sherlock! 

@Bangbangnyc


Iedereen kent de haarfijne leeuwenkop op de handen van Cara Delevigne toch wel? Of 'Bacon' onder miss Gekkenbek haar voet? Samen met haar populaire vriendenclubje trekt ze steevast naar Bang Bang in NYC.

@Mxw_tattoo


Tattoo’s zijn iets hyperpersoonlijk and guys please don’t shoot me als je een andere favoriet hebt op Belgische bodem maar @mxw_tattoo krijgt mijn Belgische stem. Geen enkele tattoo die onder een 9/10 scoort, verschijnt op deze account. Zeker weten! 

@Sashaunisex


Color blocking, dieren en erg grafisch. Dat zijn de 3 sleutelwoorden die de Russische Sasha in iedere tattoo gebruikt. Pas op met dit account want voor je het weet heb je een ticket naar Moskou geboekt voor deze prachtige levenslange plaatjes.

Ready to get inked? Spannnnnnend! Geef ons zeker een seintje van wat voor pareltje op jouw bovenarm, bil of voorhoofd prijkt!

page loaded