Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Gift Suite: tested & approved by Belmodo

Door Tiany op 19.11.2014

Maandagavond 17 november 2014, cutie Joy Anna Thielemans post een foto op haar Instagram account. Ze pakt cadeautjes in voor de kinderafdeling oncologie van het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen. Ze bereidt zich voor op de 1ste Belgische editie van The Gift Suite in hotel De Witte Lelie in Antwerpen.

Friends Of The Brands lanceerde het concept van The Gift Suite een aantal jaren geleden met succes in Nederland, dus het werd tijd om ook België te veroveren. Bedrijven moeten creatiever en innovatiever zijn om op een leuke en inspirerende manier informatie over hun producten te brengen. The Gift Suite brengt daarom ook merken en een aantal supertoffe bekende Vlamingen samen om nieuwe fashion, beauty, lifestyle en entertainment producten voor te stellen. Celebrity endorsement is zeker niets nieuws, het wordt al jaar en dag in Hollywood films gedaan, maar Friends Of The Brands koppelt er een goed doel aan. En dat maakt het verschil.

“Geven is het nieuwe nemen” - dixit Virginie Claes -

En gelijk heeft ze! Wij zijn helemaal mee en zijn superfier op de ladies van Friends Of The Brands. And it is not all about glitter & glamour. In Vlaanderen blijft het allemaal heel beperkt en is de relatie met de producten en merken heel belangrijk.

“Ik ben een echte social media addict en deel bijna alles, maar ik vind het erg goedkoop om gewoon ‘Dankjewel’ te schrijven bij een item post” - aldus Joy Anna Thielemans -

Brands to watch? Wij zijn fan van de superfoods van Albert Heijn (hey, what did you expect, healthy freaks die we zijn) en de draadloze speaker van Ultimate Ears, want die maakt vlot connectie met onze smartphone (ja ja, wij zijn verslaafd). Oh, en de nieuwe beautyproducten van Dermalogica en Benefit hebben ons ook weer enorm verrast.

Hop naar de volgende The Gift Suite, want we just loooove new things and testing and sharing. En over sharing gesproken… Wij delen heel erg graag en schenken daarom onze goodiebag weg aan een Belmodo lover. Klik snel door en win deze exclusieve goodiebag van The Gift Suite.

page loaded