Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

ASVOFF #7 Antwerpen

Door Koen op 19.11.2014

ASVOFF is ondertussen aan een 7de editie toe en komt dit jaar opnieuw naar Antwerpen. Diane Pernet stelt in collab met het MoMu A Shaded View On Fashion Film of kortweg ASVOFF #7 voor.

ASVOFF is het 1ste kortfilmfestival dat opgedragen wordt aan fashion films en werd in 2008 door Diane Pernet herself opgericht. De American Parisienne werd bekend als mode- en videojournaliste en maker van de mode en kunstcultuurblog A Shaded View On Fashion.

“To inspire and be inspired by creation of our times and to propose options."  - dixit Diane Pernet -

Na de première in Centre Pompidou, Parijs, verhuist ASVOFF naar de prachtige barokke Sint-Augustuskerk in Antwerpen. Een selectie uit het aanbod aan kortfilms van Mike Figgis, Bruce Weber tot Jonathan Caouette wordt op groot scherm getoond. 

Tijdens het ASVOFF festival stelt het MoMu talent van eigen bodem voor met kortfilms van Frederik Heyman, Michaël, Leonardo Van Dijl en een reeks ‘inspirations’ films van Dries Van Noten.

ASVOFF is niet alleen een wedstrijd van kortfilms rond mode, maar ook een traveling internationaal event waarop speelfilms, documentaires, conferenties, performances en installaties worden tentoongesteld. Kortom, een festival die je zeker niet mag missen!

Neem je agenda erbij en kruis woensdag 3 december aan. Dompel je onder in de fashion film scene op een adembenemende locatie in hartje Antwerpen. 

Kan het voor jou allemaal niet snel genoeg gaan? Dan heeft Belmodo een extra surprise! Schrijf je als de bliksem in op win een duoticket voor ASVOFF #7 en wie weet loop jij op dinsdag 2 december op de red carpet en geniet je exclusief van een optreden van Oscar & The Wolf en een guided tour door expo MoMu NU

INFO

Waar?
AMUZ
Kammenstraat 81
2000 ANTWERPEN

Wanneer?
dinsdag 2 december van 19:00 tot 23:00 (enkel op uitnodiging)
woensdag 3 december van 19:00 tot 23:00 (gratis toegang mits reservatie)

Hoe?
Verplicht reserveren via:
Tel. +32 3 470 27 70
Mail: [email protected]
www.momu.be
voor meer infor: www.asvoff.be

Topfoto © Vimeo, Bruce LaBruce.

page loaded