Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De comeback van de gentleman!

Door Koen op 18.11.2014

Chivas, wereldwijd de meest verkochte whisky, lanceerde onlangs een campagne om het ‘gentlemanpotentieel’ van de Belgen te testen: 50 Belgen krijgen de kans om een exclusieve workshop bij te wonen, waar je helemaal wordt omgetoverd tot een ware gentleman. Ladies, do we need to say more? Schrijf je boyfriend zo snel mogelijk in & hopelijk leert hij dan once & for all dat de wc-bril naar beneden hoort te liggen.

Bovendien is een intervention blijkbaar dringend nodig, want voor 70% van de vrouwen is de gentleman veeleer een uitzondering …  Mannen missen vooral goede manieren, gevoel voor humor, charisma en de juiste kledingkeuze. Tijd voor een serieuze opleiding, me dunkt. In december vindt een workshop plaats o.l.v. een aantal Belgische experten van de School for Butlers & Hospitality en Scabal. In samenwerking met Chivas hebben ze de ‘Chivas Gentleman Code’ ontwikkeld, waarbij alles draait rond 4 thema’s: taal, omgangsvormen, stijl en hoffelijkheid.


Les 1: Hoe knoop je een vlinderdas?

"Onze missie is om de Belgen te herinneren aan de waarden van een gentleman, zoals generositeit, verbondenheid en vriendelijkheid. Deze worden door de nieuwe generatie immers al te vaak over het hoofd gezien. We hopen met deze campagne deze waarden opnieuw op de agenda te plaatsen, in het voordeel van de vrouwen en van de moderne man zelf. Dat zijn ook de waarden die uitgedragen worden door Chivas, onze uitzonderlijke whisky." - dixit Pierre Berger, Marketing Director bij Pernod Ricard Belgium -

Tijd dus om in de voetsporen te treden van de meest galante man van België. Volgens de Belgische ladies gaat die titel naar niemand minder dan Vincent Kompany. Word jij the next gentleman? Schrijf jezelf, je broer of je lover dan snel in op www.areyouagentleman.be & wie weet word jij of your man of choice uitgenodigd voor een spoedcursus waar iedereen vrolijker van wordt. Meer info over locatie & data vind je op de website.

Foto's © Chivas.

Met medewerking van Lars Lagaisse.

page loaded